Зв'язатися з нами
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

/ Реєстрація

УЗА звернулася до глобальних гравців зернового ринку припинити співпрацю з Росією

Назад до всіх новин

Українська зернова асоціація закликала міжнародний зерновий бізнес припинити співпрацю з російським бізнесом та державою-агресором через криваву війну Росії проти України.

Зокрема, з відповідними листами УЗА звернулася до перших осіб міжнародних зернотрейдерів Vittera, OLAM, COFCO, LDC, ADM, Soufflet та інших, із закликом припинити роботу на російському ринку.

УЗА закликала негайно припинити діяльність в Росії, зупинити закупівлі товарів та послуг в Росії, і зупинити постачання ресурсів та товарів до країни-агресора, яка вчиняє воєнні злочини проти українців в 21 столітті, вбиваючи цивільних, включно з жінками та дітьми, тероризуючи світ новою ядерною аварією, обстрілюючи найбільшу в Європі атомну станцію. Ба більше, російські війська активно бомблять сільськогосподарські підприємства, зернозберігальні та інфраструктурні об’єкти, захоплюють сільськогосподарську техніку та всіляко заважають проведенню посівної кампанії аби і таким чином вплинути на зрив продовольчої безпеки світу.

Настав час для міжнародного співтовариства, зокрема соціально відповідального бізнесу, сказати – НІ ВІЙНІ, НІ ВБИВСТВУ УКРАЇНЦІВ.

Продовження ведення бізнесу в країні-агресора та співпраця з російським бізнесом міжнародними та іноземними компаніями означатиме, що цей бізнес заробляє на фінансуванні вбивства невинних українців, включно з жінками та дітьми. Такі компанії будуть додані до списку колаборантів з нацистським режимом в Росії.

Тому УЗА закликає міжнародний бізнес надавати всіляку підтримку Україна та не співпрацювати з країною-агресором:

Зупинити бізнес-співпрацю, торгівлю та експорт з Російської Федерації, оскільки така співпраця підтримує економічну агресію Росії проти України та її громадян;
Підтримати українську економіку, закуповуючи фуражне зерно, олійні культури, шрот та олію в Україні з використанням альтернативних логістичних маршрутів, допомагаючи таким чином українській економіці та обороні від російської агресії, підтримавши цивільне населення.

 

УЗА переконана, що відповідальні дії міжнародного бізнесу допоможуть зупинити безпрецедентну агресію проти України.

Коротко

Ще новини

Благодійний фонд Зв'язатися з нами

© Всеукраинская общественная организация производителей, переработчиков и экспортеров зерна, 1997-2024.
При цитировании и использовании любых
материалов ссылка на Украинскую зерновую
ассоциацию обязательна.При использовании в
интернет обязательна так же гиперссылка
на http://uga-port.org.ua Розробка сайту