Зв'язатися з нами
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

/ Реєстрація

Із 1 лютого УЗ посилить контроль за використанням запірно-пломбувальних пристроїв

Назад до всіх новин

Укрзалізниця посилить контроль за наявністю номера запірно-пломбувального пристрою (ЗПП) у базі відповідної інформаційної системи з 1 лютого. Про це під час наради із представниками зернового ринку повідомив заступник директора департаменту комерційної роботи товариства Валерій Ткачов, передає Rail.insider.

Якщо після 1 лютого у базі відповідної інформаційної системи не буде номера ЗПП, використати його програма не дозволить. «Прохання до всіх, у кого є запірно-пломбувальні пристрої, простежити, щоб ці ЗПП були відображені у базі», — сказав Валерій Ткачов. Це стосується пристроїв, виготовлених і після 15 грудня 2021 року, і раніше.

Зауважимо, що з 15 грудня було впроваджено програмне забезпечення з перевірок допустимості застосування запірно-пломбувальних пристроїв під час вантажних перевезень. Тоді ж запрацювали 4 логічні контролі щодо ЗПП.

Водночас «плашка» до запірно-пломбувальних пристроїв поки зберігається. Як пояснив представник УЗ, для її скасування необхідно внести зміни до ряду нормативних документів. «Наразі триває погодження змін до нормативної бази. Впродовж 2 місяців, я сподіваюся, робота буде закінчена», — наголосив Валерій Ткачов.

Нагадаємо, що 20 січня розпочинається експеримент з продажу ЗПП на станціях.

Як повідомлялося раніше, використання запірно-пломбувальних пристроїв контролюватимуть за допомогою автоматизованої системи.

https://www.railinsider.com.ua

Коротко

Ще новини

Благодійний фонд Зв'язатися з нами

© Всеукраинская общественная организация производителей, переработчиков и экспортеров зерна, 1997-2024.
При цитировании и использовании любых
материалов ссылка на Украинскую зерновую
ассоциацию обязательна.При использовании в
интернет обязательна так же гиперссылка
на http://uga-port.org.ua Розробка сайту