Семінар практикум «Якість і безпека зерна – 2018», відбудеться 20 квітня 2018 року в м Київ (Амарант Готель, вул. Костянтинівська, 71Д).
Організатори: асоціація «Борошномели України», ТОВ «Столичний млин», журнал «Зберігання і переробка». Спонсор – компанія Brabender.
Програма практикуму
09:00-10:00 Реєстрація. Ранкова кава
10:00-13:00 Сесія 1. Системний підхід до управління ризиками на харчових підприємствах. Державне регулювання в сфері харчової безпеки в зерновій і зернопереробної галузях
* Аналіз ефективності чинного регулювання ринку зерна та продуктів його переробки – Тетяна Гомеля, головний спеціаліст, Мінагропрод України
* Адаптація державних нормативно-правових актів у сфері управління якістю та безпекою зернової продукції до законодавства ЄС: стан і перспективи, а також виконання і практичне застосування на підприємствах галузі – Представник Госпродпотребслужби України
* Зміни в стандартах якості зерна та продуктів його переробки – Микола Кирпа, заступник голови Технічного комітету зі стандартизації 170 «Зернові культури та продукти їх переробки»
* Державне регулювання в сфері харчової безпеки в зерновій і зернопереробної галузях – Світлана Фесенко, міжнародний аудитор, консультант з питань зернового законодавства і безпеки харчової продукції
* Гармонізація стандартів в зерновий і переробній галузях. Вимоги щодо маркування – Світлана Кохан, провідний інженер науково-дослідного відділу стандартизації харчової продукції Українського агентства стандартизації (ДП «УкрНДНЦ»)
* Проблемні питання зміни нормативно-технічної документації на зерно і продукти його переробки: погляд виробничника – Надія Бачал, заступник директора з питань якості ТОВ «Столичний Млин»
* Контроль якості експортних партій: виникають проблеми і можливі шляхи їх вирішення – Олег Онищенко, «СЖС Україна»
Обговорення:
Внесення змін стандарт на пшеницю
Скасування і зміна стандартів на методи визначення якості зернової та борошномельно-круп’яної продукції
13:00 -14: 00 Обід
Сесія 2. Проблемні питання якості зерна та борошна. Технічні рішення для оцінки якості зернової та борошномельної продукції
14: 00-14: 20 Сучасні проблеми хлібопекарської галузі України
Олександр Васильченко, генеральний директор, об’єднання «Укрхлібпром»
14: 20-14: 40 Сучасні методи оцінки якості борошна
Дмитро Жигунов, доктор технічних наук, завкафедрою технології переробки зерна, Одеська національна академія харчових технологій
14: 40-15: 20 GlutoPeak® Експрес-аналіз для визначення якості клейковини – новий швидкий і надійний метод
Юрген Віллманн і Карстен Тис, Brabender GmbH
15: 20-15: 40 Лабораторне обладнання для контролю якості та безпеки зерна і борошна
Наталя Савосіна, фахівець з продажу ТОВ «СОКТРЕЙД»
15: 40-16: 00 Контроль якості борошна на млині в реальному часі: переваги та особливості
Андрій Шаран, Бюлер Україна
16: 00-16: 20 Технологія очищення, сушіння та зберігання зерна, знижує ураження його мікотоксинами
Леонід Фадєєв, кандидат технічних наук
16: 20-17: 00 Дискусія
17:00 Прийом на честь учасників
Ознайомитися з умовами участі можна тут
Для участі необхідно пройти реєстрацію тут
© Всеукраинская общественная организация производителей, переработчиков и экспортеров зерна, 1997-2024.
При цитировании и использовании любых
материалов ссылка на Украинскую зерновую
ассоциацию обязательна.При использовании в
интернет обязательна так же гиперссылка
на http://uga-port.org.ua
Розробка сайту
Для реєстрації на сайті зверніться, будь ласка, до адміністрації УЗА admin@uga.ua