Зв'язатися з нами
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

/ Реєстрація

УЗА продовжила термін реєстрації українських аграріїв на поїздку до Індії

Назад до всіх новин

Українська зернова асоціація продовжила дію попередньої реєстрації українських компаній аграрного сектору на торгову місію до Індії. Зокрема, передбачається візит до Республіки Індії з метою налагодження бізнес зв’язків та відкриття нових можливостей, ринків збуту та шляхів розвитку для українських експортерів. Нагадаємо, раніше реєстрація була відкрита до 31 жовтня 2017 року.

Наприкінці лютого 2018 року УЗА проведе для українських аграрних експортерів бізнес захід в м. Мумбаї (Індія), де будуть запрошені індійські імпортери, представники уряду, організації та компанії, що зацікавлені у імпорті сільськогосподарської продукції з України.

Під час заходу будуть організовані прямі бізнес зустрічі українських експортерів та індійських імпортерів аграрної продукції, в тому числі зернових, олійних та бобових культур, круп, продуктів переробки зерна, фруктів та овочів тощо.

Завдяки надзвичайно високому темпу зростання кількості споживачів та досить низьким темпам розвитку виробництва, індійський ринок є одним з найперспективніших ринків збуту для українських виробників та експортерів. Так, відповідно до статистичних даних, в Індії невпинно зростає кількість населення, лише за 2017-18 роки приріст населення прогнозується на рівні 25-30 мільйонів чоловік, що, безсумнівно, збільшить попит на харчові продукти, в тому числі зернові та олійні культури.

Компанії цієї країни зацікавлені у збільшенні обсягів імпорту української продукції, зважаючи на постійне збільшення внутрішнього споживання продукції агросектору. Наприклад, в середньому внутрішнє споживання кукурудзи в Індії зростає на 4%, а імпорт бобових зріс на 5% до 6,1 млн т в 2016/17 МР. При цьому імпорт пшениці у наступні роки буде продовжувати коливатися на рівні близько 5 млн. т. Крім того, внутрішній попит на олію зростає приблизно на 7% щороку (імпорт зростає на 1 млн т щороку).

Якщо ви зацікавлені у експорті продукції до Індії, зареєструйтесь, будь ласка, за посиланням https://goo.gl/forms/NhbnTPq2KiXJS2Vi1 та очікуйте детальнішу інформацію щодо поїздки в м. Мумбаї.

Також, слідкуйте за подією на Facebook https://goo.gl/tGd9gy

Якщо у вас виникнуть питання — будь ласка, звертайтесь до нас на inbox@uga.kiev.ua або за тел. +38 (044) 492-39-68.

Коротко

Ще новини

Благодійний фонд Зв'язатися з нами

© Всеукраинская общественная организация производителей, переработчиков и экспортеров зерна, 1997-2024.
При цитировании и использовании любых
материалов ссылка на Украинскую зерновую
ассоциацию обязательна.При использовании в
интернет обязательна так же гиперссылка
на http://uga-port.org.ua Розробка сайту