Зв'язатися з нами
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

/ Реєстрація

Президент зустрівся з делегацією компанії Louis Dreyfus Company

Назад до всіх новин

Президент Петро Порошенко зустрівся з делегацією компанії Louis Dreyfus Company на чолі з головою наглядової ради Louis Dreyfus Holding B.V. Маргаритою Луї-Дрейфус.

Глава держави проінформував про хід реформ в Україні, спрямованих на покращення інвестиційного клімату. Президент відзначив діяльність компанії в Україні протягом більше 20 років: «Ви вірите, інвестуєте та просуваєте Україну в світі». Глава держави висловив сподівання, що компанія збільшить інвестування в країну.

У свою чергу, Голова наглядової ради Louis Dreyfus Holding B.V. Маргарита Луї-Дрейфус зауважила, що за останні 4 роки відбулися позитивні зміни в Україні і компанія їх відчуває у своїй роботі. За її словами, компанія планує суттєво збільшити інестиції в Україну в найближчі роки.

Louis Dreyfus Company є одним з найбільших трейдерів продовольчими товарами в світі – 10% світового обороту. Компанія працює у 100 країнах. Основні галузі діяльності – торгівля, сільське господарство, фінанси.

В Україні Louis Dreyfus Company веде діяльність з 1998 року і є одним з найбільших торговців та експортерів сільськогосподарської продукції з України, зокрема в 2016 році експортувала 4,4 млн т зернових. Компанія володіє елеваторами у Вінницькій, Черкаській та Запорізькій обл. З 2012 року разом з ТОВ «Бруклін-Київ» будує портовий перевантажувальний комплекс для зернових культур в Одеському порту, загальний обсяг інвестицій в проект – 104 млн доларів. Компанія розглядає можливість збільшення інвестицій для розширення потужностей зі зберігання зернових. Також Louis Dreyfus Company інвестувала у 2017 році близько 8 млн доларів у дорожню інфраструктуру в Одеському порту, і планує інвестувати у будівництво вагонів.

https://www.president.gov.ua

Коротко

Ще новини

Благодійний фонд Зв'язатися з нами

© Всеукраинская общественная организация производителей, переработчиков и экспортеров зерна, 1997-2024.
При цитировании и использовании любых
материалов ссылка на Украинскую зерновую
ассоциацию обязательна.При использовании в
интернет обязательна так же гиперссылка
на http://uga-port.org.ua Розробка сайту