Зв'язатися з нами
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

/ Реєстрація

Індія може розширити посівні площі під пшеницею

Назад до всіх новин

Під урожай 2018/19 сезону індійські фермери можуть розширити площу посіву пшениці. На наміри фермерів може вплинути підвищення закупівельних цін до державного фонд Індії. Мінімальна закупівельна ціна була підвищена на 17 дол. / тонну в порівнянні з минулим роком до 267 дол. / тонну. У минулому році влада піднімали ціну на 15,4 дол. / тонну, інформує УкрАгроКонсалт.

Однак основний вплив на наміри фермерів нададуть погодні умови і запаси ґрунтової вологи в регіонах, де є гостра нестача іригаційних систем. Посів пшениці традиційно стартує з жовтня по середину грудня.

На тлі рекордного врожаю в 2017 р. (98,3 млн. тонн з площі 30,6 млн. га) FAS USDA знизив оцінку імпорту пшениці в Індію на 0,5 млн. тонн до 3 млн. тонн. За оцінками операторів ринку, з початку 2017/18 сезону по серпень Індія закупила 487 тис. тонн пшениці. Ще 600-700 тис. тонн законтрактовані у країн Причорномор’я з поставкою у вересні-листопаді 2017 р. для переробників в південній частині країни. Ціна імпортної причорноморської пшениці з доставкою в ці регіони є більш привабливою через низький фрахт в порівнянні з доставкою з основних регіонів виробників Індії.

УкрАгроКонсалт

Коротко

Ще новини

Благодійний фонд Зв'язатися з нами

© Всеукраинская общественная организация производителей, переработчиков и экспортеров зерна, 1997-2024.
При цитировании и использовании любых
материалов ссылка на Украинскую зерновую
ассоциацию обязательна.При использовании в
интернет обязательна так же гиперссылка
на http://uga-port.org.ua Розробка сайту