Відповідь дадуть на New Food Summit 22 жовтня у Києві, де відбудеться церемонія вручення відзнаки «Проривний продукт року».
Організатори саміту оголосили конкурс серед компаній, що створюють їжу нового покоління. Його мета — підтримати інноваційні продукти та стимулювати розвиток ньюфуду в Україні.
Для виробників це шанс:
◎ заявити про свій продукт на головному саміті індустрії;
◎ привернути увагу закупівельників, інвесторів, дистрибуторів та експертів;
◎ здобути офіційне визнання й почесну відзнаку.
Переможців конкурсу визначить журі, до складу якого входять власники та топменеджери провідних компаній, закупівельники роздрібних мереж і HoReCa, інвестори, експерти з інноваційної їжі та лідери думок.
Три найкращі продукти отримають нагороду під час вечірньої церемонії 22 жовтня.
Дедлайн подання заявок на конкурс: 15 жовтня.
Участь безкоштовна.
Дізнатись більше про відзнаку, критерії відбору та подати заявку можна за посиланням: [Подати заявку >>]
New Food Summit (22-23 жовтня, Київ та онлайн) — ключова подія про ідеї, технології та бізнеси, які змінюють ринок їжі. Головна тема цього року — «Нові координати для зростання фуд-бізнесу».
© Асоціація виробників,
переробників та експортерів зерна, 1997-2025.
При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів
посилання на Українську зернову асоціацію обов'язкове.
При використанні в інтернет обов'язкове так само
гіперпосилання на https://uga.ua
Розробка сайту
Для реєстрації на сайті зверніться, будь ласка, до адміністрації УЗА admin@uga.ua