Зв'язатися з нами
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

/ Реєстрація

Хто стане автором головного food-прориву року?

Назад до всіх новин

Відповідь дадуть на New Food Summit 22 жовтня у Києві, де відбудеться церемонія вручення відзнаки «Проривний продукт року».

Організатори саміту оголосили конкурс серед компаній, що створюють їжу нового покоління. Його мета — підтримати інноваційні продукти та стимулювати розвиток ньюфуду в Україні.

Для виробників це шанс:

   ◎ заявити про свій продукт на головному саміті індустрії;

◎ привернути увагу закупівельників, інвесторів, дистрибуторів та експертів;

◎ здобути офіційне визнання й почесну відзнаку.

Переможців конкурсу визначить журі, до складу якого входять власники та топменеджери провідних компаній, закупівельники роздрібних мереж і HoReCa, інвестори, експерти з інноваційної їжі та лідери думок.

Три найкращі продукти отримають нагороду під час вечірньої церемонії 22 жовтня.

Дедлайн подання заявок на конкурс: 15 жовтня.

Участь безкоштовна.

Дізнатись більше про відзнаку, критерії відбору та подати заявку можна за посиланням: [Подати заявку >>]

New Food Summit (22-23 жовтня, Київ та онлайн) — ключова подія про ідеї, технології та бізнеси, які змінюють ринок їжі. Головна тема цього року — «Нові координати для зростання фуд-бізнесу».

Ще новини

Благодійний фонд Зв'язатися з нами

© Асоціація виробників,
переробників та експортерів зерна
, 1997-2025.
При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів
посилання на Українську зернову асоціацію обов'язкове.
При використанні в інтернет обов'язкове так само
гіперпосилання на https://uga.ua Розробка сайту