Зв'язатися з нами
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

/ Реєстрація

УЗА проти закриття залізничних станцій

Назад до всіх новин

Українська Зернова Асоціація (УЗА) виступила проти закриття малоефективних залізничних станцій, що забезпечують перевезення зерна від елеваторів до порту.

Про це заявив Президент Української Зернової Асоціації Микола Горбачьов під час проведення засідання робочої групи з питань удосконалення процесу логістики зернових.

Засідання робочої групи було проведено за участі Президента УЗА Миколи Горбачьова, Директора з економіки і фінансів ПАТ «Укрзалізниці» Андрія Рязанцева, директора філії «Український транспортно-логістичний центр» Сергія Підгородецького, а також представників компаній-членів УЗА.

Темою обговорення стала ініціатива ПАТ «Укрзалізниці» щодо припинення виконання станціями, які знаходяться на малоінтенсивних ділянках, вантажної роботи.

«Українська Зернова Асоціація виступила проти закриття станцій. Разом з тим, ми розуміємо, що цей шлях необхідно подолати і ефективність транспортування зерна також повинно бути враховано», – наголосив під час засідання президент УЗА Микола Горбачьов.

Загалом «Укрзалізниця» запропонувала список близько 17о станцій, що підлягають закриттю. За результатами обговорення було вирішено передати цей список учасникам зернового ринку, які протягом двох тижнів повинні проаналізувати важливість цих станцій та можливість вдосконалення відповідних елеваторів.

«Крім того, ми звертаємось до Міністерства аграрної політики та продовольства з проханням надати інформацію щодо виробництва зерна у розрізі районів окремих областей», – заявив Горбачьов. «Виходячи з даних Міністерства та бачення бізнесу ми зможемо долучити до обговорення керівництво областей та разом з УЗ визначити необхідність та важливість ініціативи по закриттю залізничних станцій. Адже вантажні зернові станції – важлива ланка логістичного ланцюга, а їх закриття не повинно призвести до появи проблем у аграрія-виробника», – додав він.

Коротко

Ще новини

Благодійний фонд Зв'язатися з нами

© Всеукраинская общественная организация производителей, переработчиков и экспортеров зерна, 1997-2024.
При цитировании и использовании любых
материалов ссылка на Украинскую зерновую
ассоциацию обязательна.При использовании в
интернет обязательна так же гиперссылка
на http://uga-port.org.ua Розробка сайту