Зв'язатися з нами
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

/ Реєстрація

Прем’єр-міністр: Оновлення інфраструктури, передусім залізниці, дозволить отримати додатково 1% зростання ВВП у 2018 році

Назад до всіх новин

Виконання плану оновлення та модернізації інфраструктурного комплексу України, передусім в частині роботи державної компанії «Укрзалізниця», дозволить додатково отримати не менше 1% зростання ВВП наступного року. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час засідання Уряду.

«Питання інфраструктури мають важливе значення для розвитку економіки. Можемо отримати плюс 1% зростання ВВП. Інфраструктура має бути готова до підтримки експорту, переміщення товарів. Це буде впливати на розвиток випуску товарів, – сказав Володимир Гройсман. – Питання Укрзалізниці виходить на перший план. Нам потрібна якісна залізниця. Це важливо для металургійного комплексу, для аграрного комплексу. Завдання наступне – щомісяця виконувати план введення нових вагонів, вже з січня (наступного року) оголошувати тендери. Наголошую на тому, що потрібно визначити проблемні місця, вирішити їх. Зараз від Укрзалізниці залежить динаміка зростання ВВП на 2018 рік».

При цьому Глава Уряду підкреслив, що неможна допустити повторення практики зриву тендерів, у тому числі через застосування антимонопольних процедур. «Це неприпустимо. Наше завдання – серйозно цю ситуацію врегулювати», – додав Володимир Гройсман.

Він також підкреслив, що одним з найбільш масштабних проектів розвитку «Укрзалізниці» стане проект спільної роботи з міжнародним гігантом «Дженерал Електрик», домовленості з яким вийшли на стадію підписання довгострокових контрактів.

https://www.kmu.gov.ua

Коротко

Ще новини

Благодійний фонд Зв'язатися з нами

© Всеукраинская общественная организация производителей, переработчиков и экспортеров зерна, 1997-2024.
При цитировании и использовании любых
материалов ссылка на Украинскую зерновую
ассоциацию обязательна.При использовании в
интернет обязательна так же гиперссылка
на http://uga-port.org.ua Розробка сайту