Зв'язатися з нами
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

/ Реєстрація

Coceral висловлює солідарність з Україною в річницю російського вторгнення в Україну

Назад до всіх новин

Брюссель, Бельгія – 24 лютого виповнюється рік від початку російського вторгнення в Україну. Війна все ще триває, і цей рік став роком спустошення для людей, які там живуть. Ми хочемо висловити своє співчуття в цю річницю і бути солідарними з тими, хто все ще страждає. Незважаючи на триваючу кризу, фермерська спільнота та учасники агроторговельного ланцюга поставок докладають усіх зусиль, щоб продовжувати сільськогосподарську діяльність та торгівлю. Спільнота зернотрейдерів, представлена в COCERAL, висловлює їм свою постійну підтримку та високо оцінює їхню стійкість і рішучість.

Ми також дякуємо Європейській Комісії за підтримку, яка відіграла важливу роль у вирішенні прикордонних питань, і, зокрема, всім посадовцям Комісії, які працювали пліч-о-пліч з членами COCERAL, щоб знайти альтернативи доступу морем, створюючи таким чином смуги солідарності для поліпшення доступу суходолом.

Угода про Чорноморську зернову ініціативу була однією з таких дипломатичних позитивних нот. Однак експорт зерна з України все ще ускладнюється через надзвичайно довгий час очікування в Босфорській протоці, і ми закликаємо ООН і Туреччину подбати про те, щоб ця угода була вдосконалена під час її поновлення наступного місяця, щоб час очікування скоротився, зокрема для невеликих суден, які обслуговують країни, що найбільше потребують зерна.


 

УЗА єдина профільна асоціація з країн Східної Європи, що представлена в COCERAL, яка при цьому не є представником країни-члена Європейського Союзу. В УЗА переконані, що таке визнання асоціації і України в цілому на міжнародній арені є закономірним продовженням активної роботи УЗА на благо українського зерна.

Коротко

Ще новини

Благодійний фонд Зв'язатися з нами

© Всеукраинская общественная организация производителей, переработчиков и экспортеров зерна, 1997-2024.
При цитировании и использовании любых
материалов ссылка на Украинскую зерновую
ассоциацию обязательна.При использовании в
интернет обязательна так же гиперссылка
на http://uga-port.org.ua Розробка сайту