Зв'язатися з нами
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

/ Реєстрація

Вебінар №1. «Пшениця. Склад, властивості, специфіка якості української пшениці».

Назад до всіх альбомів 04.08.2020. ,

УЗА спільно з компанією Agmintest Control Union пропонує вашій увазі серію безкоштовних вебінарів для представників української аграрної галузі, присвячених особливостям вирощування зернових в Україні, а також якості та безпечності українського зерна.

Тематика цього вебінару:

• Походження, класифікація, розповсюдження, склад пшениці.

• Властивості крохмально-амілазного комплексу пшениці. Число падіння. Приклад розрахунку партії зерна з заданим числом падіння.

• Властивості білково-протеїназного комплексу пшениці: вміст білка, клейковини, якість клейковини, «сила» (W) пшениці, їх взаємозв’язок.

• Сорт пшениці та його вплив на господарсько-цінні ознаки: врожайність, стійкість до хвороб, хлібопекарські властивості.

• Показники якості української пшениці, їх особливості, специфіка якості пшениці останніх років врожаю.

Зв'язатися з нами

© Асоціація
виробників, переробників та експортерів зерна
, 1997-2021.
При цитуванні і використанні будь-яких
матеріалів посилання на Українську зернову
асоціацію обов'язкове. При використанні в
інтернет обов'язкове так само гіперпосилання
на http://uga.ua Розробка сайту