Зв'язатися з нами
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

/ Реєстрація

За 9 місяців 2017 року Укрзалізниця збільшила обсяги транзитних, імпортних та експортних вантажоперевезень

Назад до всіх новин

За 9 місяців 2017 року ПАТ «Укрзалізниця» збільшила на 14 % обсяги транзитних перевезень, на 8,7 % – імпортних та на 4,1 % – обсяги експортних перевезень. Так, за цей період перевезено 14,4 млн тонн транзитних вантажів, 30,4 млн тонн імпортних та 87 млн тонн експортних вантажів.

 Показник перевезень залізничним транспортом за січень-вересень 2017 зменшився на 1 % у порівнянні з аналогічним періодом минулого року та склав 250,9 млн тонн вантажів. У внутрішньому сполученні перевезено майже 119 млн. тонн, що на 9,2 % менше відповідного показника минулого року.

Також несуттєво – на 2 % зменшився показник кількості пасажирів, перевезених залізницею. Так, за 9 місяців поточного року було перевезено в дальньому та приміському сполученні 121 млн пасажирів, проти 123,5 млн осіб – показник 9 місяців минулого року. Зменшення кількості відбулося за рахунок зменшення пасажирів приміського сектору. Приміським транспортом подорожувало майже 86,6 млн пасажирів проти 90 млн пасажирів – показник 9 місяців минулого року.

У далекому сполученні пасажирів стало на 5,6 % більше – перевезено понад 34,4 осіб. Завдяки розвитку міждержавного залізничного сполучення, зокрема, призначенню в поточному році швидкісних поїздів Київ – Перемишль та Здолбунів – Холм, кількість пасажирів у міжнародному сполученні зросла на 16 %.

http://www.uz.gov.ua

Коротко

Ще новини

Благодійний фонд Зв'язатися з нами

© Всеукраинская общественная организация производителей, переработчиков и экспортеров зерна, 1997-2024.
При цитировании и использовании любых
материалов ссылка на Украинскую зерновую
ассоциацию обязательна.При использовании в
интернет обязательна так же гиперссылка
на http://uga-port.org.ua Розробка сайту