Зв'язатися з нами
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

/ Реєстрація

Євген Кравцов: вперше в історії Укрзалізниці, кошти від індексації тарифів з окремого рахунку пішли на наші CAPEX

Назад до всіх новин

Укрзалізниця сьогодні здійснила перші розрахунки зі спеціального інвестиційного рахунку, на якому акомулюються кошти від індексації тарифів. Інвестрахунок діє для прозорого використання коштів на інвестиційну діяльність товариства.

«Сьогодні, 8 грудня, вперше в історії Укрзалізниці, кошти від індексації тарифів з окремого рахунку пішли на наші CAPEX. Це майже 70 млн грн. Заплатили за 25 піввагонів Попаснянського ВРЗ, модернізацію та капремонт локомотивів, матеріали верхньої будови колії та інше. Ми виконуємо домовленості з ринком, робимо компанію прозорою та відкритою, публічно демонструємо рух коштів з інвестрахунку на оновлення основних фондів», – зазначив в.о. голови правління товариства Євген Кравцов.

Загалом з першого дня індексації тарифів на інвестрахунок Укрзалізниці надійшло 728,4 млн грн.

За його словами, збільшення обсягу капітальних інвестицій свідчить про стабільну фінансово-економічну ситуацію у компанії, що дозволяє оновлювати основні засоби. «За 11 місяців ми освоїли майже 8 млрд грн капінвестицій – це більше, ніж за весь минулий рік.  Загалом у 2017-му очікуємо, що капінвестиції складуть 10,8 млрд грн. На наступний рік плани наших капвкладень значно більші: кошти спрямуємо на початок реалізації проектів з електрифікації ключових напрямків, закінчення робіт в Бескидському тунелі та відкриття його для руху, оновлення вантажних вагонів та локомотивів, пасажирських вагонів, приміських поїздів. Продовжимо співпрацю зі світовими виробниками та міжнародними фінансовими організаціями», – зазначив Євген Кравцов.

Нагадаємо, що індексація тарифів на вантажні перевезення на 15 % почала діяти 31 жовтня 2017 року.

http://www.uz.gov.ua

Коротко

Ще новини

Благодійний фонд Зв'язатися з нами

© Всеукраинская общественная организация производителей, переработчиков и экспортеров зерна, 1997-2024.
При цитировании и использовании любых
материалов ссылка на Украинскую зерновую
ассоциацию обязательна.При использовании в
интернет обязательна так же гиперссылка
на http://uga-port.org.ua Розробка сайту