Зв'язатися з нами
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

/ Реєстрація

Володимир Лапа та представники бізнесу обговорили осучаснення тарифів на лабораторні послуги, які надаються установами Держпродспоживслужби

Назад до всіх новин

2 листопада, Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа та Перший заступник Голови Держпродспоживслужби Андрій Жук обговорили із представниками Європейської бізнес асоціації проект наказу Міністерства агарної політики та продовольства «Про внесення змін до наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 13 лютого 2013 року № 96» щодо зміни розмірів плати за послуги, які надаються територіальними органами та бюджетними установами центрального органу виконавчої влади, який реалізує державну політику у сферах ветеринарної медицини, безпечності та окремих показників якості харчових продуктів, карантину та захисту рослин.

Володимир Лапа поінформував, що законодавством передбачено, що на рівні з державними лабораторіями функціонуватимуть й приватні. При цьому він відзначив, що ціни на послуги державних лабораторій мають бути економічно обґрунтованими та враховувати фактичні витрати.

У свою чергу представники бізнесу вважають за необхідне при формуванні тарифів на послуги державних лабораторій враховувати ціни на аналогічні послуги приватних установ.

Довідково

Проекту наказу «Про внесення змін до наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 13 лютого 2013 року № 96» щодо зміни розмірів плати за послуги, які надаються територіальними органами та бюджетними установами центрального органу виконавчої влади, який реалізує державну політику у сферах ветеринарної медицини, безпечності та окремих показників якості харчових продуктів, карантину та захисту рослин оприлюднено на сайті Держпродспоживслужби у рубриці «Обговорення нормативно-правових актів».

Метою проекту є забезпечення беззбитковості діяльності установ шляхом приведення тарифів на платні послуги до рівня економічно обґрунтованих витрат, з урахуванням методик проведення лабораторних досліджень, техніко–економічних розрахунків, кошторисів з урахуванням ставок податків і зборів, цін на матеріальні ресурси та послуги.

Затвердження розміру плати за надання нових платних послуг та унеможливлення встановлення різної вартості за одну і ту ж саму послугу різними установами.

http://www.consumer.gov.ua

Коротко

Ще новини

Благодійний фонд Зв'язатися з нами

© Всеукраинская общественная организация производителей, переработчиков и экспортеров зерна, 1997-2024.
При цитировании и использовании любых
материалов ссылка на Украинскую зерновую
ассоциацию обязательна.При использовании в
интернет обязательна так же гиперссылка
на http://uga-port.org.ua Розробка сайту