Зв'язатися з нами
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

/ Реєстрація

Відставання в темпах сівби озимої пшениці в США зберігається

Назад до всіх новин

Згідно з результатами останнього тижневого кроп-туру USDA, темпи проведення сівби озимої пшениці в США залишаються досить низькими. Зокрема, за останній тиждень посівна кампанія зерновий просунулася лише на 6% і, станом на 4 листопада, була виконана на 84% запланованих площ, що поступається як показника за аналогічний період попереднього року (90%), так і середнього значення за останні 5 років (90%). При цьому, аналітики дещо знизили оцінку посівів зернової, що знаходяться в доброму та відмінному стані – до 51% проти 53% за підсумками минулого тижня, що також поступається рівню в 2017 р. (55%).

Також повідомляється, що тижневі темпи проведення збиральної кампанії соєвих бобів в США експерти USDA оцінюють в 11% проти 14% тижнем раніше. Станом на 4 листопада олійна була прибрана на 83% запланованої площі, що нижче показника минулого року (89%), так і середньорічного (89%).

Прибирання кукурудзи в період 28 жовтня – 4 листопада просунулася на 13% – до 76 % від плану, що перевищує показник за аналогічний період минулого року (68%), однак, трохи нижче середньорічного рівня (77%).

https://www.apk-inform.com

Коротко

Ще новини

Благодійний фонд Зв'язатися з нами

© Всеукраинская общественная организация производителей, переработчиков и экспортеров зерна, 1997-2024.
При цитировании и использовании любых
материалов ссылка на Украинскую зерновую
ассоциацию обязательна.При использовании в
интернет обязательна так же гиперссылка
на http://uga-port.org.ua Розробка сайту