Зв'язатися з нами
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

/ Реєстрація

В УЗ “підняли планку” по будівництву напіввагонів

Назад до всіх новин

За підсумками 2017 року “Укрзалізниці”, швидше за все, не вдасться побудувати запланованих 3 тис. напіввагонів. Але у відомстві вирішили “підняти планку” на наступний рік і зробити на власних потужностях понад 4 тис. напіввагонів, пише propozitsiya.com за матеріалами прес-служба залізничного відомства.

За інформацією, “Укрзалізниця” в 2018 році планує побудувати власними силами 4,1 тис. напіввагонів і 100 фітингових платформ, а також закупити 2,5 тис. вантажних напіввагонів і 700 вагонів-зерновозів.

В “Укрзалізниці” також нагадали, що фахівцями компанії проводиться робота по отриманню кредитних коштів Європейського банку реконструкції та розвитку на суму $150 млн на придбання понад 6 тис. напіввагонів за принципами і правилами закупівель ЄБРР.

Нагадаємо, з початку року на власних виробничих потужностях ПАТ “Укрзалізниця” побудувала майже 1,48 тис. напіввагонів з 3 тис. запланованих. Вагони виробили філії “Укрзалізниці” – Дарницький вагоноремонтний завод, Панютинський ВРЗ і Стрийський ВРЗ.

Як повідомив аналітик ЦТС-Консалтинг Павло Руденко, з умов збереження нинішніх темпів виробництва, компанія цілком здатна до кінця року побудувати ще 1 тис. нових піввагонів, “але ймовірність виконання плану в повному обсязі невисока”.

Пропозиція

Коротко

Ще новини

Благодійний фонд Зв'язатися з нами

© Всеукраинская общественная организация производителей, переработчиков и экспортеров зерна, 1997-2024.
При цитировании и использовании любых
материалов ссылка на Украинскую зерновую
ассоциацию обязательна.При использовании в
интернет обязательна так же гиперссылка
на http://uga-port.org.ua Розробка сайту