Зв'язатися з нами
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

/ Реєстрація

В Україні в 2019/20 МР очікується зростання виробництва зернових та олійних культур – УЗА

Назад до всіх новин

Українська Зернова Асоціація переглянула прогноз виробництва та експорту зернових та олійних культур у 2019/20 МР та прогнозуює зростання виробництва культур до 97,7 млн тонн, у порівнянні з серпневим прогнозом в 95,2 млн тонн. Про це йдеться в Балансі попиту та пропозиції зернових та олійних культур 2019/2020 МР станом на 11 вересня 2019.

Уточнюється, що на сьогоднішній день не фіксується очікування зростання експорту сільгоспкультур. Так, показник залишається на рівні серпневого прогнозу – 58,2 млн. тонн.

Згідно з балансом, зміни у прогнозі виробництва стосувалися всіх основних зернових культур. Так, урожай пшениці може зрости до 28,3 млн тонн (проти 27,7 млн. тонн у серпневому прогнозі), ячменю – до 9 млн тонн (проти 8,6 млн тонн), кукурудзи – 35,4 млн тонн (проти 34,5 млн тонн).

Щодо олійний культур, то прогнозуюється зростання виробництва сої до 4,3 млн тонн (проти 4,1 млн тонн у серпневому прогнозі). Показник виробництва ріпаку залишається практично на рівні серпневого прогнозу – 3,1 млн тонн.

Коротко

Ще новини

Благодійний фонд Зв'язатися з нами

© Всеукраинская общественная организация производителей, переработчиков и экспортеров зерна, 1997-2024.
При цитировании и использовании любых
материалов ссылка на Украинскую зерновую
ассоциацию обязательна.При использовании в
интернет обязательна так же гиперссылка
на http://uga-port.org.ua Розробка сайту