Зв'язатися з нами
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

/ Реєстрація

В Україні оцінили репутацію та медіаприсутність найбільших українських аграрних компаній

Назад до всіх новин

Дослідницька компанія NOKS FISHES та видання «ТОП 100. Рейтинг найбільших» презентували репутаційне дослідження 30-ти аграрних багатопрофільних холдингів за підсумком діяльності в період лютий 2019-лютий 2020 рр.

Лідерами репутаційного рейтингу стали Миронівський Хлібопродукт, KERNEL, Нібулон, Астарта-Київ и Індустріальная молочна компанія.

Аналізуючи вже більше 15 років репутацію (goodwill), фахівці NOKS FISHES вивчають медіаполе (як один з інструментів формування репутації), проводять глибинні інтерв’ю із експертами та порівнюють оцінки об’єкту дослідження стейхолдерами із його рівнем медійності.

В ході дослідження експерти «зважують» фактори, що формують репутацію холдингів, на ґрунті оцінок експертів формується репутаційний рейтинг, рейтинг знання експертами діяльності компаній, рейтинг ставлення експертів до компаній, рейтинг знання експертами СЕО та публічних со-founder та рейтинг перспектив розвитку бізнесу агрохолдингів. Всі ці показники представлені і в останньому дослідженні репутації українських аграрних холдингів.

На думку Сергія Іващенка, в.о. Виконавчого директора Української зернової асоціації, стрімке зростання населення на планеті обумовлює позитивну перспективу для українського АПК. Працювати українським агрохолдингам потрібно над зростання врожайності, що потребує інноваційних рішень та великих інвестицій. Отримання інвестицій та кредитів потребує гарного goodwill і для бізнесу, і для його власників, акцентував представник УЗА.

Керівник NOKS FISHES Олег Кононенко наголошує, що відчутний Goodwill-результат отримують ті аграрні компанії, які багато років формували суспільні комунікації. В цілому ж, не зважаючи на бурхливе зростання експорту протягом 2018-2019 рр. і динамічний розвиток інвестиційних проектів, медіамодель українських аграрних холдингів залишаються практично незмінною. За рідким винятком, аграрії переважно мовчазні і не люблять публічності, узагальнює дослідник.

Коротко

Ще новини

Благодійний фонд Зв'язатися з нами

© Всеукраинская общественная организация производителей, переработчиков и экспортеров зерна, 1997-2024.
При цитировании и использовании любых
материалов ссылка на Украинскую зерновую
ассоциацию обязательна.При использовании в
интернет обязательна так же гиперссылка
на http://uga-port.org.ua Розробка сайту