Зв'язатися з нами
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

/ Реєстрація

УЗА заснувала Орден «За вагомий внесок у розвиток зернової галузі»

Назад до всіх новин

Українська зернова асоціація заснувала спеціальну нагороду –  Орден «За вагомий внесок у розвиток зернової галузі». Цю нагороду зможуть отримати виключно фахівці зернового ринку, що внесли суттєвий вклад в розвиток галузі та є дійсно професіоналами високого ґатунку.

Першим володарем такої нагороди став екс-очільник УЗА, а нині заступник генерального директора по взаємодії з органами влади ТОВ СП “Нібулон” – Володимир Георгійович Клименко.

Спеціальний орден УЗА Володимиру Клименку урочисто вручив Президент Української Зернової Асоціації – Микола Горбачьов під час святкування завершення зернового сезону 2018/2019.

УЗА вітає Володимира Клименка з отриманням такої високої нагороди та бажає пану Клименку натхнення на подальші професійні звершення та високих результатів у розбудові вітчизняного зернового ринку.

 

Інформаційна довідка:

Клименко Володимир Георгійович народився 29 червня 1954 року в м. Череповець Вологодської області (Росія).

Має дві вищі освіти. Закінчив Київський політехнічний інститут, кваліфікація інженер – системотехнік та Київську вищу банківську школу Міжнародного центру ринкових відносин та підприємництва, кваліфікація – економіст, менеджер банківської справи. 

Трудову діяльність почав у 1971 році, з 1981 року працював в системі міністерства хлібопродуктів України, з 1985 року на посаді заступника начальника Республіканського інформаційно-обчислювального центру Міністерства хлібопродуктів УРСР. 

В 1998 році призначений на посаду генерального директора Української Зернової Асоціації (УЗА). З липня 2006 року, згідно з рішенням загальних зборів, обраний президентом УЗА.

Проходив стажування у Великобританії в 1998 році, Ізраїлі та Канаді у 2001 році, США 1998, 2008, 2009 роках по питанням функціонування елеваторної промисловості та торгівлі зерном, біржової торгівлі, бізнес планування у сільському господарстві, розвитку альтернативних джерел енергії та розбудови професійних громадських організацій агропромислового комплексу. Аспірант кафедри складних систем університету ім. Т.Г. Шевченко. Автор низки наукових праць з питань оптимізації перевезень зернових вантажів залізничним транспортом. 

Почесний доктор економічних наук та академік Української Технологічної Академії.

 

Українська зернова асоціація (УЗА) — об’єднання виробників, переробників та експортерів зерна, що створена в 1998 році та має на меті захист законних спільних інтересів своїх членів, сприяння формуванню та розвитку ринку зерна в Україні, утворення необхідних організаційних yмов для взаємодії своїх членів.

Членами УЗА є всесвітньо відомі українські та транснаціональні компанії, найбільші вітчизняні експортери та виробники зерна, що експортують близько 90% українського зерна.

Коротко

Ще новини

Благодійний фонд Зв'язатися з нами

© Всеукраинская общественная организация производителей, переработчиков и экспортеров зерна, 1997-2024.
При цитировании и использовании любых
материалов ссылка на Украинскую зерновую
ассоциацию обязательна.При использовании в
интернет обязательна так же гиперссылка
на http://uga-port.org.ua Розробка сайту