Зв'язатися з нами
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

/ Реєстрація

УЗА про повернення до ручного розподілу вагонів: Проблеми точно будуть

Назад до всіх новин

Робота гравців зернового ринку ускладниться у зв’язку з поверненням до ручного регулювання розподілу порожніх вантажних вагонів “Укрзалізницею”.

Таку думку висловив президент Української зернової асоціації Микола Горбачьов в коментарі AgroPortal.ua.

За його словами, така ситуація з вагонами показує, що реформа залізниці відкотилась назад – «королі вагонів» перемогли молодих реформаторів ».

«Ми не підтримуємо повернення до ручного управління розподілу залізничних вагонів. Ми пропонували фінансову та інтелектуальну допомогу, щоб зробити більш ефективною роботу автоматичної системи розподілу. Але від нашої допомоги відмовилися. Я думаю, що проблема лежить в іншій площині. Змін бажає менша кількість працюючих в «Укрзалізниці» людей », – сказав Горбачьов, зазначивши, що може нова наглядова рада « Укрзалізниці » буде сприяти реформам.

Президент УЗА також спрогнозував логістичні проблеми через ручний розподіл вагонів в цьому сезоні.

«Транспортні проблеми будуть в будь-якому випадку, бо не додалося електровозів і локомотивів. Проблема залишилася та ж. Врожай приблизно на рівні минулого року, тому темпи експорту будуть такими ж.  Якщо дивитися, що всі складові залишилися на рівні минулого року, а в 2017 р логістичні проблеми були, то можна з упевненістю сказати, що проблеми будуть », – спрогнозував Горбачьов.

Він зазначив, що поки невідомо, яким чином будуть вирішуватися ці проблеми, проте підкреслив, що УЗА в рамках робочої групи в Центрі транспортної логістики «Укрзалізниці» буде зустрічатися і обговорювати, яким чином буде вибудовуватися робота по вантажних вагонів.


Для довідки: раніше керівник філії «Центр транспортної логістики» (ЦТЛ) ПАТ УЗ Сергій Підгородецький заявив, що автоматична система розподілу порожніх вагонів «Укрзалізниці» в цьому сезоні вона працювати не буде.

http://agroportal.ua

Коротко

Ще новини

Благодійний фонд Зв'язатися з нами

© Всеукраинская общественная организация производителей, переработчиков и экспортеров зерна, 1997-2024.
При цитировании и использовании любых
материалов ссылка на Украинскую зерновую
ассоциацию обязательна.При использовании в
интернет обязательна так же гиперссылка
на http://uga-port.org.ua Розробка сайту