Зв'язатися з нами
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

/ Реєстрація

УЗ розробляє новий порядок визначення тарифу на перевезення вантажів у вагонах Перевізника

Назад до всіх новин

Перевізник розробляє новий порядок визначення тарифу на перевезення вантажів у вагонах УЗ, який може бути впроваджений найближчим часом. Про це журналістам Rail.insider повідомило джерело в компанії.

За словами інсайда, в УЗ планують ввести нове поняття “логістичний коефіцієнт”. Цей коефіцієнт буде затверджуватися Правлінням для кожного типу вагонів залежно від конкурентності вагонів АТ «Укрзалізниця» на ринку перевезень.

“Метою застосування логістичного коефіцієнта є встановлення конкурентоспроможних умов для залучення додаткових обсягів перевезень на залізничному транспорті з використанням вагонів АТ “Укрзалізниця””, – відзначив інсайдер.

Логістичний коефіцієнт буде визначатись шляхом аналізу обсягів навантаження вантажу та використання вагонів АТ «Укрзалізниця» на ринку перевезень і застосовуватися при розрахунках єдиного тарифу до ставки плати за використання вагона.

Таким чином, АТ “Укрзалізниця” планує встановити прозорий та оперативний механізм реагування на зміну ставок за використання вагонів на ринку.

https://railinsider.com.ua

Коротко

Ще новини

Благодійний фонд Зв'язатися з нами

© Всеукраинская общественная организация производителей, переработчиков и экспортеров зерна, 1997-2024.
При цитировании и использовании любых
материалов ссылка на Украинскую зерновую
ассоциацию обязательна.При использовании в
интернет обязательна так же гиперссылка
на http://uga-port.org.ua Розробка сайту