Зв'язатися з нами
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

/ Реєстрація

Укрзалізниця відтермінувала введення в дію нового договору на перевезення вантажів

Назад до всіх новин

АТ “Укрзалізниця” відтермінувало до 1 червня 2020 року введення в дію нового договору на перевезення вантажів.

Про це повідомляє пресслужба “Укрзалізниця”.

“Керівництво Укрзалізниці вирішило відтермінувати до 1 червня введення в дію нового договору на перевезення вантажів. Дане рішення має на меті підтримати український бізнес в умовах вимушених обмежень роботи у зв’язку із карантинними заходами в Україні”, – йдеться у повідомленні.

Наразі фахівці компанії працюють з усіма зверненнями та зауваженнями бізнесу й Антимонопольного комітету України щодо положень нового договору для прийняття рішень, які відповідатимуть інтересам учасників перевізного процесу.

Як повідомляв Укрінформ, АТ “Укрзалізниця” оприлюднила новий договір про надання послуг з організації перевезення вантажів залізничним транспортом, який мав вступити у дію з 1 квітня 2020 року.

Низка бізнес-асоціацій, зокрема Європейська бізнес асоціація та Українська зернова асоціація закликали керівництво Укрзалізниці та Міністерство інфраструктури України переглянути умови нового договору та відтермінувати введення його в дію.

26 березня Антимонопольний комітет України надав АТ “Укрзалізниця” обов’язкові для розгляду рекомендації: утриматись від впровадження нового Договору про надання послуг з організації перевезення вантажів залізничним транспортом…; продовжити строк дії чинного Договору про надання послуг до моменту завершення доопрацювання нової редакції договору.

https://www.ukrinform.ua

Коротко

Ще новини

Благодійний фонд Зв'язатися з нами

© Всеукраинская общественная организация производителей, переработчиков и экспортеров зерна, 1997-2024.
При цитировании и использовании любых
материалов ссылка на Украинскую зерновую
ассоциацию обязательна.При использовании в
интернет обязательна так же гиперссылка
на http://uga-port.org.ua Розробка сайту