Зв'язатися з нами
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

/ Реєстрація

«Укрзалізниця» в наступному році направить на капітальні інвестиції 13-16 млрд гривень

Назад до всіх новин

ПАТ «Укрзалізниця» має намір в наступному році направити на капітальні інвестиції близько 13-16 млрд грн власних коштів.

Про це повідомив в. о. голови правління «Укрзалізниці» Євген Кравцов, пише «Інтерфакс-Україна».

«Ми проводили процедуру підготовки капітальних інвестицій і фінансового плану у відкритому режимі, цифра була на рівні 52 млрд грн ― сукупна потреба по всій “Укрзалізниці”. Провели кілька обговорень і зустрічей за планом капінвестицій. Першим етапом цифра була скорочена до 32 млрд грн найбільш важливих напрямків на наступний рік. Звичайно, цей обсяг ми не можемо собі дозволити. Ми оцінюємо на наступний рік можливість для капітальних інвестицій на рівні 13-16 млрд власних коштів», ― сказав Кравцов.

Він повідомив, що було проведено кілька консультацій за гостро критичним напрямками для інвестування і планується протягом поточного тижня завершити всі пов’язані з цим процедури.

«З чим була пов’язана затримка роботи по фінплану: фінансовий план на цей рік був прийнятий через місяць після того, як я вступив на посаду, у вересні. Ми відповідно і запізнилися з планом на 2018 рік. Друге, ми побачили, що відкритість і відкриті процедури займають більше часу, ніж традиційне прийняття рішень за закритими дверима. Проте, ми плануємо, що приймемо фінансовий план найпізніше ― на початку наступного року, але будемо намагатися в кінці цього року», ― зазначив Кравцов.

Щодо додаткових коштів, він додав, що «Укрзалізниця» буде залучати їх від міжнародних фінансових організацій, наприклад, для електрифікації ділянки Долинська-Миколаїв та закупівлі рухомого складу.

Нагадаємо, GE Transportation та «Укрзалізниця» домовились про оновлення рухомого складу.

http://agravery.com

Коротко

Ще новини

Благодійний фонд Зв'язатися з нами

© Всеукраинская общественная организация производителей, переработчиков и экспортеров зерна, 1997-2024.
При цитировании и использовании любых
материалов ссылка на Украинскую зерновую
ассоциацию обязательна.При использовании в
интернет обязательна так же гиперссылка
на http://uga-port.org.ua Розробка сайту