Зв'язатися з нами
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

/ Реєстрація

Українська Зернова Асоціація стала партнером Українсько-Німецького Форуму

Назад до всіх новин

21 травня 2018 року Українська зернова асоціація (uga.ua) стала партнером громадського об’єднання «Український-Німецький Форум» (www.d-u-forum.de). Ця подія відбулася за підтримки президента УЗА Миколи Горбачьова і члена правління УНФ Вольфрама Ребока та сприятиме поглибленню співробітництва України та Німеччини в аграрному секторі.

Співробітництво Української зернової асоціації (УЗА) з Українсько-Німецьким Форумом (УНФ) спрямоване на об’єднання зусиль в напрямку формування комфортних умов для розвитку аграрного бізнесу в Україні та формування прозорих та цивілізованих правил діяльності зернового ринку України, а також посиленню міжнародного співробітництва в аграрній сфері.

Громадське об’єднання «Український-Німецький Форум» є організацією, що сприяє розвитку політичних, економічних та культурних відносин, а також встановленню ділових контактів між представниками бізнесу України та Німеччини. При цьому діяльність УНФ не обмежується інтересами агро-промислового комплексу. Галузь економіки та фінансів, відновлюваних джерел енергії,IT технології та легка промисловість також є сферами діяльності Українсько-Німецького Форуму.

Коротко

Ще новини

Благодійний фонд Зв'язатися з нами

© Всеукраинская общественная организация производителей, переработчиков и экспортеров зерна, 1997-2024.
При цитировании и использовании любых
материалов ссылка на Украинскую зерновую
ассоциацию обязательна.При использовании в
интернет обязательна так же гиперссылка
на http://uga-port.org.ua Розробка сайту