Зв'язатися з нами
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

/ Реєстрація

Україна поглиблює співпрацю з Республікою Кенія

Назад до всіх новин

 

Днями відбулася зустріч представників Мінагрополітики з кенійськими колегами в Міністерстві сільського господарства тваринництва та рибальства Республіки Кенія за участі Євгенія Цимбалюка, Надзвичайного та Повноважного Посла України в Республіці Кенія. Зустріч пройшла в рамках робочого візиту української делегації до Кенії.

Метою зустрічі було напрацювання практичних механізмів налагодження дієвої співпраці між Україною та Кенією. Крім того, кенійська сторона висловила зацікавленість у обміні досвідом в галузях рослинництва, тваринництва, рибного господарства, у сфері беспечності харчових продуктів, а також в органічному виробництві.

Під час зустрічі сторонами було обговорено можливості України в забезпеченні продовольчої безпеки Кенії, зокрема щодо постачання українських зернових до Республіки Кенія.

За результатами зустрічі,  сторони домовилися підготувати двосторонній міжвідомчий документ,  який передбачатиме здійснення заходів щодо розвитку двосторонньої торгівлі продукцією сільського господарства, обміну досвідом та інформацією за галузями, а також співпрацю у науково-дослідній сфері сільського господарства.

Довідково:

За 8 місяців 2017 року експорт продукції сільського господарства з України до Кенії склав 46,7 млн дол. США. В основному експортувалися кукурудза та пшениця. Імпорт за вказаний період склав 5 млн. дол. США (чай, фрукти, кава).

Прес-служба Мінагрополітики

Коротко

Ще новини

Благодійний фонд Зв'язатися з нами

© Всеукраинская общественная организация производителей, переработчиков и экспортеров зерна, 1997-2024.
При цитировании и использовании любых
материалов ссылка на Украинскую зерновую
ассоциацию обязательна.При использовании в
интернет обязательна так же гиперссылка
на http://uga-port.org.ua Розробка сайту