Зв'язатися з нами
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

/ Реєстрація

Україна – частина нового Шовкового шляху, – Володимир Омелян

Назад до всіх новин

З першого листопада 2017 року закладено нитку графіку поїзду №1319/1320 по транзитному маршруту через Україну в рамках Нового Шовкового шляху. Про це заявив Міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

За словами Міністра, потяги складатимуться з 57 платформ під універсальні контейнери. Китайська сторона узгодила нитку графіку поїзда, який буде проходити через територію України (Чоп, Мостиська) з Чженчжоу в напрямку Словаччини, Польщі та Угорщини. Володимир Омелян також наголосив, що Міністерство активно працює із Держрезервом України з метою наповнення поїздів вантажами, а також посилюють координацію з метою налагодження експорту українських товарів до Китаю.

Володимир Омелян підкреслив, що це початок великого процесу з повернення України до ліги світових держав-транзитерів: «Зниження портових тарифів і зборів, розширення прямого сполучення з країнами ЄС, модернізація інфраструктури із подальшою інтеграцію української транспортної системи до європейських і транс‘європейських транспортних коридорів – комплекс заходів, який поверне Україну до ліги світових держав-транзитерів».

https://mtu.gov.ua

Коротко

Ще новини

Благодійний фонд Зв'язатися з нами

© Всеукраинская общественная организация производителей, переработчиков и экспортеров зерна, 1997-2024.
При цитировании и использовании любых
материалов ссылка на Украинскую зерновую
ассоциацию обязательна.При использовании в
интернет обязательна так же гиперссылка
на http://uga-port.org.ua Розробка сайту