Зв'язатися з нами
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

/ Реєстрація

У Європарламенті підписали торгові преференції ЄС для України

Назад до всіх новин

 

Рішення про додаткові торговельні преференції для українських експортерів на ринок ЄС підписали у Європейському парламенті. Про це УНН повідомляє з посиланням повідомлення МЗС Естонії, яка наразі головує в ЄС, у Twitter.

Документ підписали президент Європарламенту Антоніо Таяні та заступник естонського міністра з питань справ ЄС Матті Маасікас.

“Ми вітаємо додаткові торговельні преференції, що забезпечує кращий доступ для українських експортерів до ринку ЄС”, – повідомили у МЗС Естонії.

Нагадаємо, у липні Рада ЄС схвалила додаткові тимчасові торговельні преференції для України, дозволивши експортувати більше українських товарів до ЄС.

Раніше повідомлялося, що запропоновані заходи, які застосовуються на термін у три роки, передбачають: додаткові квоти на імпорт при нульовому тарифі для певних сільськогосподарських продуктів (“квоти тарифних ставок” при 0%); часткове або повне зняття імпортних мит на кілька промислових товарів.

Як повідомляв УНН, серед додаткових квот: 625 тисяч тонн кукурудзи, 325 тисяч тонн ячменю, 65 тисяч тонн пшениці, 2500 тонн меду та інші. Окрім того, передбачається повне скасування імпортних мит на деякі категорії товарів: добрива, взуття, мідь, алюміній, звукозаписувальну апаратуру і фарби.

http://www.unn.com.ua

Коротко

Ще новини

Благодійний фонд Зв'язатися з нами

© Всеукраинская общественная организация производителей, переработчиков и экспортеров зерна, 1997-2024.
При цитировании и использовании любых
материалов ссылка на Украинскую зерновую
ассоциацию обязательна.При использовании в
интернет обязательна так же гиперссылка
на http://uga-port.org.ua Розробка сайту