Зв'язатися з нами
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

/ Реєстрація

Ціни на кукурудзу очікують чергового звіту USDA

Назад до всіх новин

Ціни на кукурудзу в Чикаго залишаються під тиском збільшення прогнозу врожаю кукурудзи в США з одного боку та зростанням попиту на кукурудзу з боку експортерів та виробників етанолу. Грудневі ф’ючерси знизились на 2 $/т та торгуються на рівні 143,38 $/т.

Потужні опади в кукурудзяному поясі США затримали збирання кукурудзи. Станом на 5 жовтня було обмолочено 34% площ, при цьому спостерігається добра врожайність. Покращення погодних умов на цьому тижні активізує збирання. Дані по експорту кукурудзи демонструють подальше нарощування темпів експорту. Минулого тижня було експортовано 1,35 млн т кукурудзи, що відповідає рівню попереднього тижня, але майже в двічі перевищує показник відповідного періоду минулого року. За 4 дні нового маркетингового року експортовано 5,8 млн т, що на 62% перевищує показник попереднього сезону.  

Експерти очікують, що адміністрація США зобов’яже використовувати етанол в бензині протягом усього року, що збільшить попит на кукурудзу з боку етанолової промисловості.

Перед виходом чергового балансу попиту та пропозиції від USDA, агенція The Wall Street Journal зібрала середні експертні оцінки виробництва та залишків кукурудзи в США, згідно з якими врожайність кукурудзи виросте до 181,8 бушеля/акр проти 181,3 бушеля/акр у вересневому звіті USDA та 176,6 бушеля/акр у 2017 році. Це призведе до збільшення виробництва в порівнянні з минулим роком з 370,9 до 377,2 млн т (проти 376,6 млн т, прогнозованих у вересні) та зростання кінцевих запасів кукурудзи.

https://graintrade.com.ua

Коротко

Ще новини

Благодійний фонд Зв'язатися з нами

© Всеукраинская общественная организация производителей, переработчиков и экспортеров зерна, 1997-2024.
При цитировании и использовании любых
материалов ссылка на Украинскую зерновую
ассоциацию обязательна.При использовании в
интернет обязательна так же гиперссылка
на http://uga-port.org.ua Розробка сайту