Зв'язатися з нами
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

/ Реєстрація

Ціни на кукурудзу обвалились після виходу звіту USDA

Назад до всіх новин

Експерти USDA в оновленому серпневому балансі попиту й пропозиції кукурудзи здивували трейдерів різким збільшенням врожаю в США, через що у п’ятницю ціни на ф’ючерси на кукурудзу в Чикаго обвалились на 4,6%.

Згідно з прогнозом, світове виробництво кукурудзи збільшиться на 6,75 млн т до 1,061 млрд т, проте зростання споживання на 4,8 млн т призведе до незначного збільшення перехідних залишків до 155,5 млн т.

Підвищення оцінки врожайності кукурудзи в США на 4,4 бушеля до рекордних 178,4 бушеля /акр або 111,7 т/га (середня оцінка трейдерів була на рівні 176,3 бушеля/акр) призвело до збільшення прогнозу валового збору кукурудзи на 9 млн т до 370,51 млн т, що майже відповідатиме минулорічному рівню при меншій площі посіву.

У звіті зменшено прогноз виробництва кукурудзи для ЄС на 1,7 млн т, Бразилії – 1,5 млн т, ПАР – 0,5 млн т, тоді як для України прогнозується зростання виробництва на 1 млн т до 31 млн т.

Коригування виробництва змінить напрямки світового експорту кукурудзи, який виросте на 1,8 млн т.

Зменшення виробництва кукурудзи в Бразилії в цьому сезоні скоротить експорт на 3 млн т до 23 млн т та дозволить США наростити експорт кукурудзи старого та нового врожаю до 60,96 та 59,69 млн т відповідно.  Завдяки зменшенню виробництва кукурудзи в ЄС збільшено прогноз імпорту кукурудзи в новому сезоні з 16 до 18 млн т, що підвищує шанси для експорту української кукурудзи, якої планується поставити на світові ринки 24,5 млн т.

https://graintrade.com.ua

Коротко

Ще новини

Благодійний фонд Зв'язатися з нами

© Всеукраинская общественная организация производителей, переработчиков и экспортеров зерна, 1997-2024.
При цитировании и использовании любых
материалов ссылка на Украинскую зерновую
ассоциацию обязательна.При использовании в
интернет обязательна так же гиперссылка
на http://uga-port.org.ua Розробка сайту