Зв'язатися з нами
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

/ Реєстрація

РЗД готова давати знижки на перевезення зерна до 10 років при гарантії зростання обсягів вантажу

Назад до всіх новин

ВАТ «Російська залізниця» (РЗД) готове давати знижки терміном до 10 років на перевезення зерна за умови гарантованого зростання обсягів вантажу, заявив журналістам директор РЗД по комерційній діяльності Олексій Шило.

За його словами, це питання обговорювалося з Мінтрансом і Мінсільгоспом.

«Рішення, як ви знаєте, ФАС прийнято на тему того, що РЗД отримали право давати знижки на термін до 10 років. Зараз йде процес узгодження методики надання цієї знижки. У нашому розумінні нинішня модель – з розрахунками, з підставами – цілком коректна. У Федеральної антимонопольної служби є кілька новел, які вони хотіли б впровадити, ми це зараз обговорюємо, але в принципі підхід узгоджений, тобто РЗД можуть давати знижки на тривалий термін. Якщо Мінсільгосп буде спільно з виробниками, консолідувано їх обсяги, давати приріст перевезень зерна залізницею, то ми під це, звичайно, готові давати знижки », – сказав Шило. Він нагадав, що зростання перевезень зерна залізницею за 7 місяців поточного року склав 48%.

«Розмір знижки залежить від того приросту, який буде. Тобто чим більший приріст – тим більша знижка », – пояснив він. «Ми в цьому році плануємо перевезти сільськогосподарської продукції на рівні 33 млн тонн, а в 2025 році плануємо перевезти 42 млн тонн», – додав він.

Раніше Мінсільгосп Росії пропонував зробити субсидування тарифу на перевезення залізничним транспортом безстроковим.

РЗД встановили знижку в 7,1% до тарифів на експортні перевезення зерна зі станцій, розташованих в межах Воронезької, Орловської, Тамбовської, Оренбурзької, Саратовської, Новосибірській, Омській, Курської, Липецької, Пензенської, Самарської, Ульяновської і Курганської областей, через російські порти у власному рухомому складі та контейнерах.

Під дію знижки підпадає пшениця, жито, овес, ячмінь, кукурудза, рис, гречка, боби, горох, квасоля та інші зернові вантажі. Знижка діятиме до 31 грудня 2018 року включно.

http://tass.ru

Коротко

Ще новини

Благодійний фонд Зв'язатися з нами

© Всеукраинская общественная организация производителей, переработчиков и экспортеров зерна, 1997-2024.
При цитировании и использовании любых
материалов ссылка на Украинскую зерновую
ассоциацию обязательна.При использовании в
интернет обязательна так же гиперссылка
на http://uga-port.org.ua Розробка сайту