Зв'язатися з нами
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

/ Реєстрація

Регіонального директора ЄБРР Маліжа призначили керуючим директором банку в секторі фінансових установ

Назад до всіх новин

Незважаючи на нову посаду, Маліж також продовжить керувати діяльністю ЄБРР в Україні, Білорусі, Молдові та на Кавказі до призначення наступника в цьому регіоні

Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) призначив керуючого директора в країнах Східної Європи і Кавказу Франсіса Маліжа новим управляючим директором у секторі фінансових установ. Про це повідомляє прес-служба ЄБРР.

“ЄБРР призначив Франсіса Маліжа управляючим директором у секторі фінансових установ. На цій посаді пан Маліж буде керувати одним з основних відділів банку, який в самому лише 2017 році забезпечив майже 3 млрд євро нових інвестицій”, – йдеться в повідомленні.

При цьому підкреслюється, що він також продовжить керувати діяльністю ЄБРР в Україні, Білорусі, Молдові та на Кавказі до призначення наступника в цьому регіоні.

Планується, що Маліж приступить до виконання нових обов’язків в якості керуючого директора в секторі фінансових установ з Києва в серпні. 

“Відділ фінансових установ, в якому я провів мої перші роки в ЄБРР, є механізмом, що чудово працює, і для мене велика радість і честь знову приєднатися до цієї команди. Водночас регіон Східної Європи і Кавказу є надзвичайно важливим для ЄБРР, і я дуже радий можливості керувати цією командою чудових колег у цей складний період до того моменту, коли я зможу передати її в надійні руки”, – прокоментував зміни в своїй кар’єрі Маліж.

Примітно, до приходу у відділ фінансових установ ЄБРР в 2010 році він зробив яскраву кар’єру в приватному секторі, де працював в таких компаніях, як Arthur Andersen, McKinsey & Company і BNP Paribas. 

Маліж є випускником Паризької вищої школи комерції (ESCP Europe) і має інші ступені з міжнародному бізнесу. 

Раніше Європейський банк реконструкції і розвитку виділив Україні 25,9 мільйонів євро на будівництво трьох сонячних електростанцій.

https://ua.112.ua

Коротко

Ще новини

Благодійний фонд Зв'язатися з нами

© Всеукраинская общественная организация производителей, переработчиков и экспортеров зерна, 1997-2024.
При цитировании и использовании любых
материалов ссылка на Украинскую зерновую
ассоциацию обязательна.При использовании в
интернет обязательна так же гиперссылка
на http://uga-port.org.ua Розробка сайту