Зв'язатися з нами
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

/ Реєстрація

Призначено заступника Міністра агрополітики з питань підтримки фермерства

Назад до всіх новин

4 жовтня, на засіданні Кабінету Міністрів України було прийнято рішення про призначення на посаду заступника Міністра аграрної політики та продовольства України з питань підтримки фермерства й розвитку сільських територій  Віктора Васильовича Шеремету. Створення цієї посади було ініційоване Асоціацією фермерів та приватних землевласників і погоджено Урядом в рамках прийнятого на державному рівні стратегічного курсу на підтримку українського фермерства.

«Уряд визначив розвиток фермерства як один із пріоритетних напрямків та схвалив відповідну Концепцію. В рамках цього документу, підтримка фермерства розглядається як важлива складова для соціального та економічного розвитку сільських територій.  Зі свого боку, я  докладу максимум зусиль для того, щоб програма розвитку фермерства запрацювала  ефективно та давала позитивні результати», – прокоментував Віктор Шеремета своє призначення.

Концепція розвитку фермерських господарств та сільськогосподарської кооперації на 2018-2020 роки підготовлена Мінагрополітики в тісній співпраці з Асоціацією фермерів та приватних землевласників. Вона спрямована на створення організаційних, правових та фінансових передумов для розвитку фермерських господарств та сільськогосподарських кооперативів, покращення матеріально-фінансового становища сільського населення.

«Ми вітаємо призначення нового заступника Міністра агрополітики – Віктора Шеремети. Це рішення має на меті посилити команду міністерства у напрямку розвитку фермерства та сільських територій,  забезпечити ефективні дії у впровадженні Концепції, яка була схвалена  Урядом. Сподіваємося на плідну співпрацю»,  – зазначив Максим Мартинюк.

Довідково:

Віктор Васильович Шеремета, віце-президента Асоціації фермерів і землевласників України.

Народився 2 січня 1963 р. у с. Весняне, Поліського р-ну, (Київська область).

Закінчив Українську сільськогосподарську академію у 1989 р., за спеціальністю «Зоотехніка» (кваліфікація – зооінженер).

Прес-служба Мінагрополітики

Коротко

Ще новини

Благодійний фонд Зв'язатися з нами

© Всеукраинская общественная организация производителей, переработчиков и экспортеров зерна, 1997-2024.
При цитировании и использовании любых
материалов ссылка на Украинскую зерновую
ассоциацию обязательна.При использовании в
интернет обязательна так же гиперссылка
на http://uga-port.org.ua Розробка сайту