Зв'язатися з нами
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

/ Реєстрація

Представники Держпродспоживслужби та BRDO обговорили питання експертної допомоги в удосконаленні законодавства

Назад до всіх новин

Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа провів зустріч з представниками Офісу ефективного регулювання (BRDO) щодо співпраці в питаннях удосконалення чинного законодавства, яке регулює діяльність Служби, та наближення його до норм Європейського Союзу.

Під час зустрічі йшлося про спільну участь спеціалістів Держпродспоживслужби та експертів BRDO в розробці ряду нормативно-правових актів.

Зокрема, сторони обговорили два проекти постанов Кабінету Міністрів України: «Про внесення змін до методик розроблення критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності та визначається періодичність проведення планових заходів державного нагляду (контролю), а також уніфікованих форм актів, що складаються за результатами проведення планових (позапланових) заходів державного нагляду (контролю)»; та «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 5 жовтня 2011 р. № 1030 та від 5 жовтня 2011 р. № 1031».

Зазначені документи розроблені експертами BRDO. Наразі вони доопрацьовуються з спеціалістами Держпродспоживслужби для того, аби максимально урахувати практичний досвід інспекторів Служби, особливості регуляторної політики та потреби бізнесу.

http://www.consumer.gov.ua

Коротко

Ще новини

Благодійний фонд Зв'язатися з нами

© Всеукраинская общественная организация производителей, переработчиков и экспортеров зерна, 1997-2024.
При цитировании и использовании любых
материалов ссылка на Украинскую зерновую
ассоциацию обязательна.При использовании в
интернет обязательна так же гиперссылка
на http://uga-port.org.ua Розробка сайту