Зв'язатися з нами
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

/ Реєстрація

Названо переможців Національного морського рейтингу-2019 в номінації “Людина року”

Назад до всіх новин

Перше місце, набравши по 29 голосів, розділили Олексій Вадатурський, Герой України, генеральний директор ТОВ СП «Нібулон» та Шота Хаджішвілі, президент Асоціації морських агентств України.

Олексія Вадатурського експерти відзначили за внесок у розвиток інфраструктури ВВП і малого суднобудування, розвиток вантажоперевезень по Дніпру, а також за «нарощування обсягу річкових перевезень, експортні продажі зернових, розвиток берегової зернової інфраструктури на Дніпрі», «розвиток суднобудування і активне будівництво флоту для річкових перевезень ». Йому була дана висока оцінка як «єдиному бізнесменові, який намагається побудувати в Україні багатопрофільне підприємство, яке включає в себе морські і річкові перевезення, будівництво суден на українських підприємствах, розвиток порту Миколаїв, завдяки чому він став одним з лідерів галузі».

Олексій Вадатурский – “Людина року-2019” в морській галузі України. Фото: архів.

Один з експертів підвів підсумоки про пророблену робуту Олексієм Вадатурським на своєму посту так: «компанія увійшла в топ-5 новаторів агросектора, створивши мережу з 27 сучасних перевантажувальних терміналів і комплексів з приймання, зберігання і відвантаження зернових та олійних культур. За потужністю одночасного зберігання зерна (2,1 млн тонн) зараз це найбільша термінальна мережа в Україні. У 2019 компанія ввела в експлуатацію найдовше спеціалізоване кранове судно класу «річка-море», побудоване за час незалежності України, 140-метровий Nibulon Max. Флот компанії налічує 76 суден. Загальна сума інвестицій в реалізацію проектів в маркетинговому році досягла $ 85 млн ».

Шота Хаджішвілі – “Людина року-2019” в морській галузі України. Фото: архів.

Шоту Хаджішвілі експерти відзначили за «активну громадянську позицію», «протидію будь-яким проявам корупції в морегосподарської галузі» і «боротьбу з пасивністю Міністерства інфраструктури та непрофесійністю кадрів Морської адміністрації, відстоювання інтересів суднових агентів». Експерти відзначали також «успішний розвиток портової інфраструктури» і «розвиток олійно-зернового комплексу в Чорноморському порту». А один з експертів оптимістично зауважив: «крім суттєвого розвитку потужностей своєї компанії в 2019 році, він не залишає ідеї побороти корупцію в портах. Впевнено йде до нашої спільної мети».

Андрей Ставніцер. Фото: архів

На другому місці (23 голоси) – Андрій Ставніцер, генеральний директор групи терміналів ТІС. Експерти відзначили Андрія Ставніцера, співвласника групи компаній ТІС, «за розвиток портової інфраструктури», зокрема за введення в експлуатацію нового терміналу M.V.Cargo – «величезний проект, реалізований на вищому рівні». Також вони високо оцінили той факт, що в 2019 році ТІС здійснив перевалку 33 млн т. вантажів – «найбільший обсяг перевалки серед всіх українських державних і приватних стивідорних компаній». Один з експертів узагальнив досягнуте за рік так: «стабільно високі виробничі показники його компанії, внесок в модернізацію галузі, значне зростання контейнерного терміналу ТІС, організацію контейнерного трансшипменту на терміналі, успішні переговори по об’єднанню з компанією DP World».

Третє місце, набравши по 12 голосів, розділили В’ячеслав Кисловський, виконавчий віце-президент Морської палати України, Іван Ніякий, директор компанії «Трансшип-Сервіс», віце-президент Морської палати України.

В’ячеслав Кисловський. Фото: архів

В’ячеслав Кисловський був відзначений за «запуск Морської палати України» і «зусилля по консолідації морського співтовариства в напрямку реформування галузі і за активну роботу Морської палати як «рупора» морського бізнесу», а також за «принципову позицію в протидії негативним явищам в життєдіяльності галузі» , «мобілізацію морської громадськості» і «системну послідовну діяльність з висвітлення проблем галузі та конструктивні пропозиції щодо їх вирішення».

Івана Ніякий. Фото: архив

Івана Ніякий експерти виділили «за цілеспрямованість і нетерпимість до корупції, за небайдужість, за сміливість і готовність взятися за реформування однієї з найбільших корупційних галузевих відомств – Морську адміністрацію», за «антикорупційну діяльність та боротьбу за порядок в МорАді» і «за боротьбу з корупційними схемами екологів ».

Єгор Гребенніков. Фото: архів

На четвертому місці (11 голосів) – Єгор Гребенніков, співвласник групи терміналів ТІС. Єгор Гребенніков отримав високу оцінку експертів за розвиток мультимодальних перевезень та досягнення нових рекордів швидкості обробки вантажів на терміналах ТІС, а також «за рекордний вантажопотік групи терміналів ТІС», «введення в експлуатацію терміналу МВ Карго», «успішний розвиток інфраструктурних проектів в порту «Південному», розвиток залізничної інфраструктури» і «запуск безлічі контейнерних поїздів з частотою рейсів до 15 на тиждень».

П’яте місце, набравши по 10 голосів, розділили Андрій Іванов, голова групи компаній «Трансшип», і Юрій Крук, президент Асоціації «Укрпорт».

Андрій Іванов. Фото: архів

Андрій Іванов був відзначений за «принципову і послідовну позицію щодо створення сприятливих умов ведення бізнесу в Україні», як людина, яка проявляє «активну позицію в боротьбі з маразмом в галузі» і за виробничу діяльність – «відродження експорту зернових з Бессарабії через Дунайські порти». Один з експертів написав, що високо цінує «засновника і керівника « ТРАНСШИП» за наполегливість і ефективність в діяльності по впровадженню в морській бізнес високих стандартів ділової порядності і державного підходу».

Юрія Крука експерти відзначили як «родоначальника проведення реформ в портовому секторі, співавтора законів «Про транспорт», «Про морські порти»; а також «за підняття авторитету Асоціації портів України», «принципове відстоювання інтересів морської галузі», «послідовне відстоювання інтересів портового співтовариства і протидію хаосу в структурах управління морської галузі», «за відстоювання інтересів морської галузі, професіоналізм та трудовий досвід».

Юрій Крук. Фото: архів

Особи, які посіли в рейтингу перші три місця, нагороджуються пам’ятним знаком «Людина року – 2019 на водному транспорті України» (заснований видавництвом «Порти України»)

https://ports.ua

 

 

Коротко

Ще новини

Благодійний фонд Зв'язатися з нами

© Всеукраинская общественная организация производителей, переработчиков и экспортеров зерна, 1997-2024.
При цитировании и использовании любых
материалов ссылка на Украинскую зерновую
ассоциацию обязательна.При использовании в
интернет обязательна так же гиперссылка
на http://uga-port.org.ua Розробка сайту