Зв'язатися з нами
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

/ Реєстрація

Названі перспективні для експорту зернових ринки

Назад до всіх новин

Україна рухається вперед по диверсифікації зерна. Про це повідомив президент Української зернової асоціації Микола Горбачьов під час Ukrainian Agribusines Forum в Києві, передає кореспондент AgroPolit.com.

За словами Горбачьова, сільське господарство дуже важливе для України, тому потрібно приймати закони які не нашкодять державі. Також українським аграріям потрібно рухатися до збільшення врожайності.

«Врожайність в Україні росте з кожним роком. Але наразі ми не використовуємо весь потенціал землі в повній мірі», ‒ зазначив він.

Він також відмітив, що сьогодні очікувати внутрішнього сплеску споживання не приходиться, адже населення з років незалежності скоротилося в серединьому на 12 млн і продовжує втрачати. А це говорить про те, що більша частина зернових йтиме на експорт.

Ми можемо експортувати. В ЄС ми експортуємо близько 35%. Але при цьому вони виділяють нам смішні квоти. Вигідні для нас ринки це Індія, Бангладеш. При чому в Індії щорічно скорочуються посівні площі від ерозії, а населення зростає. Тому протягом 10 років Індія буде в фокусі», ‒ підсумував голова УЗА.

https://agropolit.com

Коротко

Ще новини

Благодійний фонд Зв'язатися з нами

© Всеукраинская общественная организация производителей, переработчиков и экспортеров зерна, 1997-2024.
При цитировании и использовании любых
материалов ссылка на Украинскую зерновую
ассоциацию обязательна.При использовании в
интернет обязательна так же гиперссылка
на http://uga-port.org.ua Розробка сайту