Зв'язатися з нами
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

/ Реєстрація

Названі основні перепони для ведення бізнесу в Україні

Назад до всіх новин

 

Сьогодні в Україні є маса перепон для ведення бізнесу, які потребують негайного вирішення.  Про це заявив голова сектору «Сільське господарство», Офісу ефективного регулювання Андрій Заблоцький під час круглого столу «Український ринок зерна: ефективне регулювання для світового лідерства» в Києві.

Представник офісу відмітив, що основними проблемами є незахищеність інтересів, корупційні ризики при перевезенні зерна автотранспортом.

«Також проблему створює відсутність реалізації заходів економічного стимулювання. Крім того, відсутнє взяття проб та зразків товарів», ‒ розповів Заблоцький.

Він додав, що перепоною ведення бізнесу також є відсутність розвитку річкової логістики та неефективність розвитку залізничних перевезень.

За словами експерта, для вирішення проблем потрібно привести у відповідність норми ЗУ «Про зерно та ринок зерна в Україні» до ЗУ «Про метрологію та метрологічну діяльність», затвердити регламенту зберігання зерна та удосконалити законодавство в частині складського зберігання.

Крім цього, потрібно вирішити питання арбітражу з якості зерна шляхом уповноваження відповідних лабораторій, делегування повноважень приватним лабораторіям. Також необхідно внести зміни зміни до законодавства та розробити нові шляхи розвитку в сфері розвитку страхових послуг с/г продукції». І на останок: розробити стандарт зерна відповідно до існуючого стандарту ЄС», ‒ підсумував Андрій Заблоцький.

https://agropolit.com

Коротко

Ще новини

Благодійний фонд Зв'язатися з нами

© Всеукраинская общественная организация производителей, переработчиков и экспортеров зерна, 1997-2024.
При цитировании и использовании любых
материалов ссылка на Украинскую зерновую
ассоциацию обязательна.При использовании в
интернет обязательна так же гиперссылка
на http://uga-port.org.ua Розробка сайту