Зв'язатися з нами
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

/ Реєстрація

Найвища пропозиція української кукурудзи знижує ціни на Чиказькій біржі

Назад до всіх новин

За прогнозами Мінагрополітики України готова зібрати другий рекордний урожай кукурудзи в 2019/20 маркетинговому році (МР) – 33,1 млн т.

Про це повідомляє agriCENSUS.

«На даний момент ринок сильно розігрівається і здається, що поки ситуація не стане більш ясною, коливання буде продовжуватися», – сказав трейдер з України.

Як вказується в повідомленні, пропозиції української кукурудзи нового врожаю на CBOT протистоять підвищення ф’ючерсів на кукурудзу, що сприяє посиленню конкурентоспроможності регіону в якості одного з основних світових постачальників зернової.

Проте, як і раніше спостерігається нестача попиту на кукурудзу, оскільки трейдери побоюються наслідків різкого стрибка цін і подальшого розповсюдження африканської чуми свиней (АЧС).

«До серпня Аргентина є найбільш конкурентоспроможним регіоном. Починаючи з жовтня Бразилія або новий урожай в Україні є найбільш конкурентоспроможними, в залежності від пункту призначення експорту », – сказав азіатський трейдер.

Як зазначають аналітики, такий розвиток подій є серйозною проблемою для недавнього домінування південноамериканських поставок. Це відбувається через пропозиції нових українських сільськогосподарських культур, які перевершили аргентинські і бразильські пропозиції.

Згідно з матеріалом, погані погодні умови і затримка посівів кукурудзи в США привели до нестабільності в Чиказькій торговій палаті в останні кілька тижнів, коли липневі ф’ючерсні контракти подорожчали на 24% з $ 3,51 – 10 травня і до $ 4,36 – 30 травня.

https://latifundist.com

Коротко

Ще новини

Благодійний фонд Зв'язатися з нами

© Всеукраинская общественная организация производителей, переработчиков и экспортеров зерна, 1997-2024.
При цитировании и использовании любых
материалов ссылка на Украинскую зерновую
ассоциацию обязательна.При использовании в
интернет обязательна так же гиперссылка
на http://uga-port.org.ua Розробка сайту