Зв'язатися з нами
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

/ Реєстрація

На суднобудівному заводі «НІБУЛОН» завершуються пусконалагоджувальні роботи в новому цеху

Назад до всіх новин

У збірно-секційному цеху суднобудівно-судноремонтного заводу «НІБУЛОН» уже добігаються кінця пусконалагоджувальні роботи та випробування обладнання.

Так, на сьогодні в новому цеху, що зведено в рамках масштабної реконструкції суднобудівного підприємства компанії та за підтримки Європейського інвестиційного банку, окрім пусконалагоджувальних робіт завершується випробування і перевірка роботи  вантажопідіймального  та зварювального обладнання. На  завершальному  етапі також роботи із монтажу систем опалення та вентиляції.

Паралельно з цим завершується і будівництво  рейкового  шляху  для  передання готової продукції з цеху на стапельний майданчик.

Збірно-секційний цех оснащено чотирма мостовими радіокерованими кранами  вантажопідйомністю по 10 т кожний та сучасним зварювальним обладнанням. Таким чином, тільки новий цех завдяки своїм потужностями виготовлятиме близько 4000 т металоконструкцій на рік.

Нагадаємо, що 17 серпня у ході робочого візиту на Миколаївщину Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман відвідав суднобудівно-судноремонтний завод «НІБУЛОН», де, окрім особливостей роботи підприємства, детально ознайомився з ходом його реконструкції та планами компанії на майбутнє.

http://www.nibulon.com

Коротко

Ще новини

Благодійний фонд Зв'язатися з нами

© Всеукраинская общественная организация производителей, переработчиков и экспортеров зерна, 1997-2024.
При цитировании и использовании любых
материалов ссылка на Украинскую зерновую
ассоциацию обязательна.При использовании в
интернет обязательна так же гиперссылка
на http://uga-port.org.ua Розробка сайту