Зв'язатися з нами
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

/ Реєстрація

Китай активно закуповує український ячмінь

Назад до всіх новин

За даними операторів ринку, в серпні 2017 року з України було експортовано 1158 тис. тонн ячменю, що незначно поступається показнику минулого року (тисячі сто дев’яносто дві тис. тонн було в серпні 2016).

За два місяці 2017/18 сезону експорт ячменю з країни склав одна тисяча дев’ятсот сімдесят три тис. тонн, що на 10,5% менше, ніж було поставлено на зовнішні ринки в аналогічний період минулого маркетингового року (2204 тис. тонн було в липні-серпні 2016/17 МГ), але перевищує темпи експорту в попередні періоди, повідомляє УкрАгроКонсалт.

Основним ринком збуту українського ячменю традиційно є Саудівська Аравія, куди було відвантажено в звітний період більше 680 тис. тонн або 35% всіх поставок. Активно закуповував український ячмінь і Китай. У звітному місяці на цей ринок Україна експортувала 560 тис. тонн ячменю, що вже на 87% перевищує поставки за весь минулий сезон (300 тис. тонн).

Активно імпортували ячмінь з України в перші місяці сезону і країни Євросоюзу. У звітний період в ЄС українські експортери поставили більше 220 тис. тонн ячменю, що на 18% перевищує експорт в аналогічний період минулого сезону.

УкрАгроКонсалт

Коротко

Ще новини

Благодійний фонд Зв'язатися з нами

© Всеукраинская общественная организация производителей, переработчиков и экспортеров зерна, 1997-2024.
При цитировании и использовании любых
материалов ссылка на Украинскую зерновую
ассоциацию обязательна.При использовании в
интернет обязательна так же гиперссылка
на http://uga-port.org.ua Розробка сайту