Зв'язатися з нами
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

/ Реєстрація

Кабмін постановив створити координаційну раду з питань логістики

Назад до всіх новин

Кабінет Міністрів України погодив створення координаційної ради з питань логістики.

Таке рішення закріплено відповідною постановою уряду від 6 вересня, текст якої має агентство “Інтерфакс-Україна”.

Згідно з нею, координаційна рада є тимчасовим консультативно-дорадчим органом при уряді. Серед її основних завдань – координація дій міністерств, інших органів виконавчої влади у сфері розвитку логістики, сприяння в розробці нормативно-правових актів у цій сфері, впровадження механізмів якості технологій в логістиці тощо.

До складу ради, згідно з документом, увійшли: голова – віце-прем’єр міністр, члени – голови Державіаслужби, Державної фіскальної служби, “Укравтодору”, “Укртрансбезпеки”, за згодою – голови “Укрзалізниці” та Адміністрації морських портів України.

Крім того, у складі ради – заступники глав Мінекономрозвитку, Мінфіну, Мінрегіону, Мін’юсту, Мінагропроду, Мінприроди, Міненерговугілля, за згодою – представники Світового банку, ЄІБ, ЄБРР, Американської торговельної палати, Європейської бізнес асоціації.

Під час обговорення цього рішення віце-прем’єр Володимир Кістіон нагадав, що на сьогодні у виконання доручення прем’єр-міністра діє робоча група з логістики. Вона проводить відповідну роботу, має план, результати. “Тому хочу сказати: координаційна рада, яку пропонується створити, буде логічним продовженням наявної робгрупи”, – зауважив він.

У відповідь на це глава уряду Володимир Гройсман зазначив, що створення координаційної ради, по суті, є підвищенням статусу робгрупи, про яку згадував В.Кістіон.

“Координаційна рада сконцентрується на зростанні вантажоперевезень, зокрема транзиту, зростанні перевалки в українських портах. Ми маємо почати боротися за розвиток логістичної інфраструктури і наших можливостей”, – резюмував прем’єр-міністр.

Як повідомлялося, перше засідання робгрупи з питань логістики – логістичного комітету при Кабміні – відбулося 30 січня 2017 року. До її складу увійшли представники Мінінфраструктури, Мінприроди, Міненерговугілля, Мінагрополітики, Мінрегіону, Мінфіну, Мін’юсту, ДФС, “Укравтодору”, “Укрзалізниці”, Адміністрації морських портів України, “Укртрансбезпеки”, Державіаслужби, а також представники Світового банку. Її очолив В.Кістіон.

http://ua.interfax.com.ua

Коротко

Ще новини

Благодійний фонд Зв'язатися з нами

© Всеукраинская общественная организация производителей, переработчиков и экспортеров зерна, 1997-2024.
При цитировании и использовании любых
материалов ссылка на Украинскую зерновую
ассоциацию обязательна.При использовании в
интернет обязательна так же гиперссылка
на http://uga-port.org.ua Розробка сайту