Зв'язатися з нами
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

/ Реєстрація

Індія посилила норми фумігації задля підтримки вітчизняних фермерів

Назад до всіх новин

Уряд Республіки Індія вирішив посилити правила фумігації для імпорту зерна, зокрема, бобових з Канади, Франції та США задля підтримки внутрішніх цін шляхом обмеження імпорту.

Нагадаємо, індійська влада стягує штрафні санкції з імпорту зернобобових культур, що не були профуміговані бромметилом в порту походження. Раніше протягом певного періоду Уряд Індії дозволив експортерам Канади, Франції та США обійти це рішення та проводити фумігацію в портах Індії чи використовувати замість бромметилу фумігацію фосфіном без сплати додаткових штрафів. Наразі Індія планує скасувати такі виключення для трьох країн, з метою запровадження нетарифних бар’єрів імпорту бобових, заявив високопосадовець індійського уряду.

“Додаткова перевага, надана Канаді, закінчилася 30 вересня. Для Франції вона закінчиться цього місяця, тоді як для США – закінчиться в грудні. Наразі, відсутній план відновлення таких додаткових переваг”, – заявив чиновник.

Індія імпортує 1,8-2 млн. тонн жовтого гороху та певну кількість інших бобових з цих трьох країн. Більш жорсткі норми фумігації, швидше за все, підвищать вартість імпорту жовтого гороху та інших бобових.

Рішення про накладення нетарифних бар’єрів на імпорт бобових з’явилося в результаті вимоги Міністерства сільського господарства Індії запровадити мито на жовтий горох та інші бобові до сівби, що було обґрунтоване підтримкою вітчизняних фермерів.

http://www.thehindubusinessline.com

Нагадаємо, в Gazette of India опубліковано офіційний документ від 8 листопада 2017 року : Щодо підвищення імпортного мита на пшеницю з 10% до 20%, а жовтого гороху до 50%.

http://www.egazette.nic.in

 

Коротко

Ще новини

Благодійний фонд Зв'язатися з нами

© Всеукраинская общественная организация производителей, переработчиков и экспортеров зерна, 1997-2024.
При цитировании и использовании любых
материалов ссылка на Украинскую зерновую
ассоциацию обязательна.При использовании в
интернет обязательна так же гиперссылка
на http://uga-port.org.ua Розробка сайту