Зв'язатися з нами
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

/ Реєстрація

Експерти FAO підвищили прогноз світового виробництва зернових культур в 2018/19 МР

Назад до всіх новин

За оновленою оцінкою експертів Продовольчої і сільськогосподарської організації ООН (FAO) світове виробництво зернових культур в 2018/19 МР може досягти 2,66 млрд. тонн, що перевищує попередній прогноз аналітиків (2,59 млрд. тонн), однак дещо нижче результату попереднього сезону (2,68 млрд. тонн).

Зокрема, експерти провели підвищувальні коригування прогнозу світового валового збору пшениці – до 728,4 млн. тонн в порівнянні з 725,1 млн. тонн за грудневою оцінкою. Крім того, було підвищено прогноз кінцевих запасів зернової за підсумками поточного сезону – на 2,4 млн. тонн, до 266,9 млн. тонн. Водночас, прогноз обсягу світової торгівлі пшеницею був дещо знижений – до 171,8 млн. тонн.

Прогноз світового виробництва фуражних зернових експерти FAO підвищили до 1,36 млрд. тонн, що на 11,7 млн. тонн перевищує грудневу оцінку. Крім того, була підвищена оцінка світового споживання даних зернових – на 4,7 млн. тонн, до 1,4 млрд. тонн, що є максимальним показником за останні 5 сезонів, завдяки очікувань високого споживання кормових культур в Китаї, США та Мексиці.

Прогноз кінцевих світових запасів фуражних зернових в 2018/19 МР була також збільшено – до 327,8 млн. тонн проти 320,8 млн. тонн за попередньою оцінкою. У той же час, прогноз світової торгівлі фуражним зерном був дещо знижений – до 196,4 (-0,4) млн. тонн.

https://www.apk-inform.com

Коротко

Ще новини

Благодійний фонд Зв'язатися з нами

© Всеукраинская общественная организация производителей, переработчиков и экспортеров зерна, 1997-2024.
При цитировании и использовании любых
материалов ссылка на Украинскую зерновую
ассоциацию обязательна.При использовании в
интернет обязательна так же гиперссылка
на http://uga-port.org.ua Розробка сайту