Зв'язатися з нами
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

/ Реєстрація

ДПЗКУ ТА ССЕС ДОМОВИЛИСЬ ПРО ЗБІЛЬШЕННЯ ОБСЯГІВ ПОСТАВОК ЗЕРНОВИХ ДО КИТАЮ

Назад до всіх новин

Протягом минулого тижня Державна продовольчо-зернова корпорація України на чолі з її керівником Дмитром Гавришом провели низку зустрічей з Китайською національною корпорацією машинної індустрії та генеральних підрядів (ССЕС) щодо збільшення обсягів поставок зернових до Китаю та механізмів їх реалізації.

«Для нас важливо зосередитись на успішному виконанні домовленостей між Україною та КНР. Тому ми докладатимемо максимум зусиль до забезпечення стабільного постачання українських зернових до Китайської Народної Республіки», – запевнив Дмитро Гавриш.

У ході перемовин також було обговорено створення українсько-китайської міжвідомчої робочої групи та, зокрема, питання, які планується на ній вирішувати,  а також напрацювання механізму подальшої двосторонньої співпраці.

У свою чергу китайська сторона подякувала за сприяння у напрямку  збільшення поставок обсягів зернових та висловила впевненість у співпраці з трейдерськими групами для задоволення потреб  китайського партнера та виконання домовленостей зі сторони ДПЗКУ.

Також сторони наголосили на важливості переговорних процесів та висловили готовність до активізації взаємодії за всіма напрямками можливого співробітництва.

Прес-служба ПАТ «ДПЗКУ»

Коротко

Ще новини

Благодійний фонд Зв'язатися з нами

© Всеукраинская общественная организация производителей, переработчиков и экспортеров зерна, 1997-2024.
При цитировании и использовании любых
материалов ссылка на Украинскую зерновую
ассоциацию обязательна.При использовании в
интернет обязательна так же гиперссылка
на http://uga-port.org.ua Розробка сайту