Зв'язатися з нами
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

/ Реєстрація

До парламенту подано законопроект щодо експортного ПДВ на олійні

Назад до всіх новин

У Верховній раді України зареєстрований законопроект, яким пропонується внесення змін до Податкового кодексу України щодо деяких питань оподаткування податком на додану вартість (ПДВ) операцій з вивезення за межі митної території України олійних культур.

Згідно з опублікованим 15 грудня законопроектом ( №7403 ), група депутатів пропонує скасувати експортний ПДВ для олійних культур з 1 березня 2018 р. терміном на 1 місяць — до 1 квітня.

«З 1 березня 2018 року звільняються від оподаткування податком на додану вартість операції з вивезення в митному режимі експорту технічних культур товарних позицій 1201, 1205 та 1206 00 згідно з УКТ ЗЕД.

З 1 квітня 2018 року операції з вивезення в митному режимі експорту технічних культур товарних позицій 1201, 1205 та 1206 00 згідно з УКТ ЗЕД, підлягають оподаткуванню податком на додану вартість на загальних підставах відповідно до статей 185 та 195 цього Кодексу», — такі зміни пропонуються законопроектом внести до Податкового кодексу.

Ініціаторами законопроекту виступили народні депутати Іван Мірошніченко, Валентин Дідич, Вадим Івченко, Валентин Ничипоренко, Сергій Хлань, Ігор Бриченко, Андрій Вадатурський, Олександр Урбанський, Валерій Давиденко, Сергій Лабазюк, Олександ Біловол.

http://agroportal.ua

Коротко

Ще новини

Благодійний фонд Зв'язатися з нами

© Всеукраинская общественная организация производителей, переработчиков и экспортеров зерна, 1997-2024.
При цитировании и использовании любых
материалов ссылка на Украинскую зерновую
ассоциацию обязательна.При использовании в
интернет обязательна так же гиперссылка
на http://uga-port.org.ua Розробка сайту