Зв'язатися з нами
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

/ Реєстрація

Депутати ініціюють відміну скасування повернення експортного ПДВ для виробників соняшнику, ріпаку та сої

Назад до всіх новин

В парламент наступного тижня подадуть законопроект, який поверне відшкодування ПДВ при  експорті технічних та олійних культур. Про це повідомив народний депутат від «Самопомічі» Іван Мірошніченко під час конференції «Прийнятий держбюджет 2018: в аграріїв забрали 10 мільярдів гривень», передає кореспондент AgroPolit.com.

Нагадаємо, що сьогодні вночі парламент проголосував законопроект «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2018 році», який скасував таку практику і нанесе товаровиробникам близько 10 млрд грн збитків у рік. Вигоду від нього набули агрокомпанії, які займаються переробкою соняшнику.

За словами Мірошніченка, сьогодні немає впевненості в тому, що законопроект буде підтримано, проте підтримка в цьому питанні все ж є.

Ми готуємо законопроект і буде ініціювати відміну неповернення ПДВ для цих культур. Чи буде розуміння? Не певен. Але ряд  депутатів готові консолідуватися навколо нас.  Це не правильно і будемо це відміняти», – так прокоментував подальші дії щодо проголосованих змін народний депутат від «Самопомочі» Іван Мірошниченко.

https://agropolit.com

Коротко

Ще новини

Благодійний фонд Зв'язатися з нами

© Всеукраинская общественная организация производителей, переработчиков и экспортеров зерна, 1997-2024.
При цитировании и использовании любых
материалов ссылка на Украинскую зерновую
ассоциацию обязательна.При использовании в
интернет обязательна так же гиперссылка
на http://uga-port.org.ua Розробка сайту