Зв'язатися з нами
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

/ Реєстрація

Дані звіту WASDE підтримали ціну на кукурудзу

Назад до всіх новин

Після оприлюднення червневого звіту від USDA, липневі ф’ючерси на кукурудзу в Чикаго вчора відіграли падіння понеділка, та виросли до рівня 148 $/т.

Експерти USDA зменшили прогноз виробництва кукурудзи в сезоні 2017/18 та в сезоні 2018/19, а також зменшили кінцеві залишки для обох сезонів.  

Проноз виробництва кукурудзи для Бразилії в цьому сезоні зменшили в порівнянні з травневою оцінкою на 2 млн т до 85 млн т, але для Аргентини залишили на рівні 33 млн т.  

Імовірне зростання експорту кукурудзи з США до 58 млн т та збільшення обсягів переробки кукурудзи на етанол у 2017/18 МР сприяє зменшенню перехідних залишків у США та в світі загалом.

В сезоні 2018/19 аналітики прогнозують зниження, в порівнянні з травневими оцінками, початкових та кінцевих залишків кукурудзи на 2,1 та 4,46 млн т та скорочення виробництва на 4 млн т, при цьому навіть попри посушливі погодні умови прогноз виробництва для України та ЄС залишили на попередньому рівні 30 і 61 млн т відповідно.

Відсутність ефективних опадів в центральній та південній частині України може суттєво зменшити потенціал врожаю кукурудзи в сезоні 2018/19. В Україні найближчою декадою очікується суха погода з температурою 28-30 градусів Цельсія, що може негативно вплинути на посіви кукурудзи, які не отримали достатньої вологи та затримуються в розвитку. 

https://graintrade.com.ua

 

Коротко

Ще новини

Благодійний фонд Зв'язатися з нами

© Всеукраинская общественная организация производителей, переработчиков и экспортеров зерна, 1997-2024.
При цитировании и использовании любых
материалов ссылка на Украинскую зерновую
ассоциацию обязательна.При использовании в
интернет обязательна так же гиперссылка
на http://uga-port.org.ua Розробка сайту