Зв'язатися з нами
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

/ Реєстрація

COFCO планує збільшувати інвестиції в Чорноморському регіоні

Назад до всіх новин

Китайська компанія COFCO International має намір збільшувати інвестиції та розвивати свою присутність в Чорноморському регіоні, а також в Південній і Північній Америках. Про це заявив генеральний директор COFCO International Джонні Чи на FT Commodities Global Summit в Лозанні (Швейцарія).

«Ми продовжимо інвестувати в розвиток нашої присутності в таких ключових регіонах, як Південна Америка, Північна Америка і регіон Чорного моря, де ініціатива Китаю по Новому шовковому шляху різко поліпшить можливості для підключення до китайського ринку», – повідомив Джонні Чи.

Підводячи підсумки минулого року, гендиректор COFCO International нагадав, що 2017-й став для компанії «роком інтеграції». «За останні 5 років ми зробили два значних придбання – Noble Agri та Nidera. Насправді придбання Nidera остаточно завершилося тільки в минулому році», – уточнив він.

Тепер портфель компанії зосереджений на зернових, олійному насінні та цукрі.

У 2017 році компанія досягла обороту в $35,3 млрд. «У минулому році ми торгували 105 млн тон в більш ніж 50 країнах по всьому світу», – зазначив Джонні Чи і додав, що 2018 рік для COFCO повинен стати «роком розвитку».

Корпорація COFCO є одним з основних акціонерів COFCO International. Акціонерами компанії також виступають Temasek, IFC, Standard Chartered, Китайська інвестиційна корпорація та приватна акціонерна компанія Hopu.

З 2016-му Cofco Agri Resources Україна (дочірня компанія Корпорації COFCO) відкрила в порту Миколаєва новий зерновий термінал потужністю перевалки 2,5 млн тон на рік. На спорудження об’єкта вартістю $75 млн знадобилося майже два роки.

LANDLORD

Коротко

Ще новини

Благодійний фонд Зв'язатися з нами

© Всеукраинская общественная организация производителей, переработчиков и экспортеров зерна, 1997-2024.
При цитировании и использовании любых
материалов ссылка на Украинскую зерновую
ассоциацию обязательна.При использовании в
интернет обязательна так же гиперссылка
на http://uga-port.org.ua Розробка сайту