Зв'язатися з нами
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

/ Реєстрація

Бразилія: в 2018/19 сезоні експерти очікують зростання площ сівби другого врожаю кукурудзи

Назад до всіх новин

Згідно з оновленими оцінками FAS USDA, урожай кукурудзи в Бразилії в 2017/18 сезоні складе 89 млн тонн, що на 10% нижче рівня минулого сезону (98,5 млн тонн). Скорочення врожаю очікується через зниження площ сівби як першого, так і другого врожаю кукурудзи, а також повернення до середньої трендової врожайності після торішнього рекорду.

Протягом останніх десяти років площа сівби під перший урожай кукурудзи знижувалась на користь сої. Під перший урожай кукурудзи в 2017/18 сезоні фермери відвели мінімальну площу за останні 40 років через низькі світові ціни і високу пропозицію кукурудзи на світовому ринку (-9% за рік). В даний момент фермери завершують збирання першого врожаю (72% проти 78% в 2017р.)

Після збирання врожаю сої фермери відводили все більше площ під другий урожай кукурудзи, який становить близько 71% валового збору цієї культури в Бразилії і призначається для експорту. Посів другого врожаю традиційно проводиться з лютого по березень, а його прибирання почнеться в червні. Експорт в поточному сезоні може скласти 33 млн тонн (31,6 млн тонн в 2016/17 сезоні) завдяки високим перехідним запасам.

У 2018/19 сезоні відомство очікує зростання врожаю кукурудзи в Бразилії до 90 млн тонн на тлі розширення площі сівби до 16,5 млн га (16,4 млн га в поточному сезоні), за рахунок збільшення площ посіву другого врожаю кукурудзи. Експорт в 2018/19 сезоні знизиться до 30 млн тонн через очікуване зростання внутрішнього споживання кукурудзи та її низькі запаси на початок сезону.

УкрАгроКонсалт

Коротко

Ще новини

Благодійний фонд Зв'язатися з нами

© Всеукраинская общественная организация производителей, переработчиков и экспортеров зерна, 1997-2024.
При цитировании и использовании любых
материалов ссылка на Украинскую зерновую
ассоциацию обязательна.При использовании в
интернет обязательна так же гиперссылка
на http://uga-port.org.ua Розробка сайту