Зв'язатися з нами
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

/ Реєстрація

До 2022 року «Укрзалізниця» повинна стати ефективнішою на 50% – УЗА

Назад до всіх новин

Згідно з розрахунками Української зернової асоціації, якщо до 2022 року Україна буде вирощувати 100 млн. тонн зерна, і близько 70% від цього показника буде експортовано, то «Укрзалізниці» необхідно подавати в 2 рази більше вагонів, ніж зараз. На даний момент середня кількість вагонів, завантаженних за місяць, становить близько 50 тис. од. Таким чином, для забезпечення зростаючих потреб ринку УЗ повинна стати ефективнішою на 50%. Такою інформацією з АПК-Інформ поділився президент УЗА Микола Горбачьов.

На його думку збільшення локомотивної тяги, вагонного парку, спрощення адміністративних процедур та інші поліпшення, необхідні УЗ, повинні дозволити перевозити ж / д транспортом щомісяця 5 млн. тонн зерна.

«Я продовжую вірити в те, що Україна буде вирощувати більше зерна вже в найближчому майбутньому. А так як його експорт буде здійснюватися в основному через порти, я вважаю, що малі порти будуть більш задіяні, ніж зараз. Тому як такий приріст обсягів виробництва може здійснитися протягом найближчих 3-4 років, і інфраструктурна складова в великих портах не дозволить переробити такий величезний обсяг вантажу. Отже, на частку менших портів також доведеться значна частина », – підсумував експерт.

https://www.apk-inform.com

Коротко

Ще новини

Благодійний фонд Зв'язатися з нами

© Всеукраинская общественная организация производителей, переработчиков и экспортеров зерна, 1997-2024.
При цитировании и использовании любых
материалов ссылка на Украинскую зерновую
ассоциацию обязательна.При использовании в
интернет обязательна так же гиперссылка
на http://uga-port.org.ua Розробка сайту