Зв'язатися з нами
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

/ Реєстрація

Семінар практикум «Якість і безпека зерна – 2018»

Назад до усіх подій календаря

Семінар практикум «Якість і безпека зерна – 2018», відбудеться 20 квітня 2018 року в м Київ (Амарант Готель, вул. Костянтинівська, 71Д).

Організатори: асоціація «Борошномели України», ТОВ «Столичний млин», журнал «Зберігання і переробка». Спонсор – компанія Brabender.

Програма практикуму

09:00-10:00 Реєстрація. Ранкова кава

10:00-13:00 Сесія 1. Системний підхід до управління ризиками на харчових підприємствах. Державне регулювання в сфері харчової безпеки в зерновій і зернопереробної галузях

* Аналіз ефективності чинного регулювання ринку зерна та продуктів його переробки – Тетяна Гомеля, головний спеціаліст, Мінагропрод України

* Адаптація державних нормативно-правових актів у сфері управління якістю та безпекою зернової продукції до законодавства ЄС: стан і перспективи, а також виконання і практичне застосування на підприємствах галузі – Представник Госпродпотребслужби України

* Зміни в стандартах якості зерна та продуктів його переробки – Микола Кирпа, заступник голови Технічного комітету зі стандартизації 170 «Зернові культури та продукти їх переробки»

* Державне регулювання в сфері харчової безпеки в зерновій і зернопереробної галузях – Світлана Фесенко, міжнародний аудитор, консультант з питань зернового законодавства і безпеки харчової продукції

* Гармонізація стандартів в зерновий і переробній галузях. Вимоги щодо маркування – Світлана Кохан, провідний інженер науково-дослідного відділу стандартизації харчової продукції Українського агентства стандартизації (ДП «УкрНДНЦ»)

* Проблемні питання зміни нормативно-технічної документації на зерно і продукти його переробки: погляд виробничника – Надія Бачал, заступник директора з питань якості ТОВ «Столичний Млин»

* Контроль якості експортних партій: виникають проблеми і можливі шляхи їх вирішення – Олег Онищенко, «СЖС Україна»

Обговорення:

Внесення змін стандарт на пшеницю

Скасування і зміна стандартів на методи визначення якості зернової та борошномельно-круп’яної продукції

13:00 -14: 00 Обід

Сесія 2. Проблемні питання якості зерна та борошна. Технічні рішення для оцінки якості зернової та борошномельної продукції

14: 00-14: 20 Сучасні проблеми хлібопекарської галузі України

Олександр Васильченко, генеральний директор, об’єднання «Укрхлібпром»

14: 20-14: 40 Сучасні методи оцінки якості борошна

Дмитро Жигунов, доктор технічних наук, завкафедрою технології переробки зерна, Одеська національна академія харчових технологій

14: 40-15: 20 GlutoPeak® Експрес-аналіз для визначення якості клейковини – новий швидкий і надійний метод

Юрген Віллманн і Карстен Тис, Brabender GmbH

15: 20-15: 40 Лабораторне обладнання для контролю якості та безпеки зерна і борошна

Наталя Савосіна, фахівець з продажу ТОВ «СОКТРЕЙД»

15: 40-16: 00 Контроль якості борошна на млині в реальному часі: переваги та особливості

Андрій Шаран, Бюлер Україна

16: 00-16: 20 Технологія очищення, сушіння та зберігання зерна, знижує ураження його мікотоксинами

Леонід Фадєєв, кандидат технічних наук

16: 20-17: 00 Дискусія

17:00 Прийом на честь учасників

Ознайомитися з умовами участі можна тут

Для участі необхідно пройти реєстрацію тут

Ще події

Зв'язатися з нами

© Асоціація
виробників, переробників та експортерів зерна
, 1997-2018.
При цитуванні і використанні будь-яких
матеріалів посилання на Українську зернову
асоціацію обов'язкове. При використанні в
інтернет обов'язкове так само гіперпосилання
на http://uga.ua Розробка сайту